Hvad koster et Rolex? Priser på udvalgte Rolex-ure og gode råd!

Rolex er nok det mest populære mærke på urmarkedet overhovedet. Men hvad koster et Rolex egentligt? Vi har indsamlet de danske priser på de mest populære Rolex urmodeller for 2021/ 2022. Priserne er de foreslåede priser fra Rolex’ hjemmeside, og de overholdes i hovedreglen af forhandlerne.

Priserne er fundet på Rolex hjemmeside i 2021/ 2022.

Hvad koster et Rolex ur?

Det kan være en kompliceret sag, at sammenligne priser på Rolex ure. Nogle ure, indeholder detaljer, der gør modellen speciel i forhold til andre Rolex modeller. Samtidig spiller uret materialer naturligvis ind. Guld, diamanter og lignende påvirker naturligvis prisen på uret, men også andre og mindre eksklusive materialer påvirker prisen på de enkelte Rolex ure.

Hvis man ikke selv vil bruge tid på, at gå i dybden med de enkelte ure, kan man altid spørge sig frem hos den enkelte urhandler. Urhandlerstanden i Danmark er dygtig og servicemindet.

I det følgende vil vi give priseksempler på de mest populære modeller, for at gøre det lettere at overskue, hvad et Rolex ur koster? Priserne vi har brugt, har vi fundet på Rolex’ hjemmeside.

Der kan være marginale prisforskelle pga. kursforskelle (ved køb på udenlandske hjemmesider for luksusure) og andre faktorer, der påvirker prisen. Samtidig kan der være forskel på leverancesituationen fra marked til marked. Priserne er detailpriser, og vi kan ikke garantere, at prisernes korrekthed. Der kan forekomme prisstigninger og prisfald

Rolex Submarier Smølf reference 116619LB

Priser på Rolex Submariner

Hvis du ønsker dig et Rolex Submariner, er det forståeligt. Uret er nok det mest berømte Rolex og blandt andet kendt som James Bond-uret. I denne forbindelse skal det nævnes, at James Bond har båret forskellige Rolex-ure igennem tiden, men Submariner er nok den model, der forbindes mest med James Bond.

Et Rolex Submariner koster mellem 59.100 DKK for et Submariner reference 114060 og op til 290.300 DKK for et Rolex Submarier reference 116619LB. Et Submariner 116619LB kaldes også for et Rolex Submarier “Smølf”, hvilket henviser til den flotte blå farve som omkranser urets skive. Uret fås i en version af hvidguld.

Rolex GMT Master 11 i hvidguld

Rolex priser på GMT-Master II

Rolex GMT II master en anden meget eftertragtet Rolex model Prisen på et GMT-Master II varierer fra 69.100 DKK for et ur af Stål og op til 292.600 DKK, for et Rolex GMT II i hvidguld.

Igen er det vigtigt at understrege, at modellen er yderst eftertragtet, og at det sandsynligvis ikke vil være muligt at gå ind fra gaden og købe et.ur. Købere af brugte ure, meget store kunder eller købere, der er villig til at købe et ur til overpris på en af de mange ur hjemmesider, der sælger dyre Rolex på nettet er naturligvis undtaget.

GMT-Master II er igennem tiden blevet båret af mange kendte personer. Det røde og blå “Pepsi” har især været populært blandt GMT-Master II modellerne, og er blevet båret af alle fra Picasso og Marlon Brando til Che Guevara.

Rolex Cosmograph Daytona i 18 karat rose guld og med meteor

Rolex priser på – Rolex Daytona

Hvis du vil købe et Rolex Daytona Cosmograph, Koster dette fra 95.500 DKK og op til 320.000 DKK. Ydermere findes der modeller, hvor prisen ikke offentliggøres. Det skal igen understreges, at man sansynligvis ikke kan gå ind fra gaden, og købe et Cosmograph Daytona. Det er næsten altid ventelister forbundet med at købe disse særligt populære ure omend meget store kunde, købere af brugte ure eller for kunder på hjemmesider, der sælger nye Rolex-ure til overpris.

Det mest luksuriøse Rolex Cosmograph Daytona-ure er lavet i 18 karat Rosa guld, indeholder meteor, sort skive og et Oyster armbånd også i 18 karat Rose guld.

Hvad koster et Rolex Datejust ur?

Rolex priser på Rolex Datejust

En anden Rolex klassiker er Rolex Datejust. Uret er skabt i 1946, og er det første selvoptrækkende Rolex kronometer ur. Uret er vandtæt og viser datoen.

Det er muligt at købe et Rolex Datejust i tre forskellige størrelser alt efter behov. uret fås i 31mm, 36mm og 41mm. På Rolex’ hjemmeside kan erhverves Datejust-modeller for mellem 50.000 DKK og 117.000 DKK. Urets priser afhænger materialevalg og design.

Rolex Oyster Perpetual Sky-Dweller ure

Priser på Rolex Sky-Dweller ure

Rolex Sky-Dwelle urserien er en relativt nylig introduceret urserie. Rolex Sky-Dweller urene blev lanceret i 2012. Urværket i et Rolex Sky-Dweller er Rolex eget selvoptrækkende 9001-urværk. Det er et meget komplekst kalibre ur, hvilket også afspejler sig i prisen på Sky-Dweller urene.

Et Rolex Sky-Dweller ur kan erhverves for mellem 103.000 DKK og 341.000 DKK. Priserne på modeller med særligt dyre materialer og features oplyses kun ved direkte forespørgsel til forhandleren.

Rolex Yacht-Master II priser

Hvad koster et Rolex Yacht-Master II?

Rolex har i mange år været fokuseret på sejlads, og at gøre deres ure så velegnet til sejlsport som muligt. Erfaringerne fra arbejdet med sejlsport er samlet i Rolex Yacht-Master II. Uret indeholder den mest avancerede Rolex-teknologi i forbindelse med sejlads. Rolex Yacht-Master II’s Regatta kronografi er designet til Yacht konkurrencer.

Et Rolex Yacht-Master II ure med Qysterstål og rose guld koster 185.700 DKK.

Priser Rolex Explorer

Rolex Explorer priser for 2020

Rolex Explorer og Rolex Explorer II er kvalitetsure, der er i stand til at fungere under selv meget svære forhold. Uret har igennem en årrække været testet i forbindelse med bjergbestigning og polarekspeditioner, og uret er ekstremt modstandsdygtig under svære forhold.

Et Rolex Explorer Koster mellem 46.800 DKK og 79.000 DKK i handlen i Danmark. Det er således muligt, at få et Rolex Explorer billigere end de fleste andre modeller.

Rolex Milgauss priser

Rolex Milgauss priser

Et Rolex Milgauss ur er Rolex ur bidrag til videnskaben og magnetisme, da uret kan modstå selv meget stærke magnetfelter. Et Rolex Milgauss kan modstå magnetfelter op til tusinde Grauss, deraf navnet Mil(e)gauss.

Et Rolex Milgauss koster i omkring af 60.000 DKK.

Rolex Air-King priser

Hvad koster et Rolex Air-King

Som navnet antyder er Rolex Air-King en hyldest til luftfart og de første pionerer der banede vejen for den luftfart, som vi kender i dag. Det klassiske Rolex Air-King bygger videre på de tidlige Rolex Oyster ures aeronautiske udtryk.

Et Rolex Air-King koster 46.800 DKK i handlen.

Hvorfor er Rolex ure så dyre?

Kvalitet og service er i top. Med et Rolex-ur ved man, at man har købt et kvalitetsprodukt. Man kan naturligvis ikke se bort fra, at mærket Rolex også influerer på prisen.

Er Rolex en god investering?

Det er farligt at antage, at alle Rolex ure er en god investering, selvom dette er den generelle antagelse på. De ure, der er steget mest de senere år er de modeller, som er de mest eftertragtede og de mest eftertragtede årgange. Samtidig eksploderer prisen på urene nærmest, hvis uret har været båret af en kendt person.

Hvad koster et Nyt Rolex Submariner?

Et nyt Rolex Submariner koster mellem 60.000 DKK og 200.000 DKK.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *