Billigt Rolex – Det billigste Rolex på markedet?

Med den enorme eksponering af Rolex, der ses i disse år, er efterspørgslen på urene eksploderet. Men et Rolex ur er en dyr fornøjelse, hvorfor mange med fornuftig “Bank Roll Management” leder efter måder hvorpå, man kan erhverve et Rolex til en fornuftig pris. Et Tudor ur er naturligvis et glimrende alternativ, men hvis det skal være et Rolex, er her nogle råd til, hvordan du køber et relativt billigt Rolex nyt eller brugt.

Billigt nyt Rolex ur

Det kan være en kompliceret sag, at finde frem til Rolex vejledende priser. Hvis man vil sammenligne priser på de forskellige modeller, men hvis det er vanskeligt at finde frem til priser uden at rende forhandlerne på dørene i tide og utide. Det er derfor heller ikke ligetil at finde frem til hvilke modeller, der har de billigste nypriser. Vi har fået adgang til en amerikansk prisliste fra 2020, og på baggrund af denne, vil vi liste de billigste Rolex ure efter pris.

Oyster Perpetual 39

De billigste Rolex modeller

Det billigste Rolex ur på markedet er Oyster Perpetual 39 reference 114300, uret kan erhverves for omkring 40.000 DKK (Kilde: Amerikanske prisliter fra 2020).

Hvis man ikke er interesseret i en Rolex Oyster Perpetual findes der en række alternativer til under 60.000 DKK.

Nedenstående liste viser de billigste Rolex modeller:

  • Oyster Perpetual 39 reference 114300
  • Oyster Perpetual reference 124300
  • Air-King reference 116900
  • Explorer reference 214270
  • Submariner reference 114060
  • Datejust 41 reference 126300 Jubilee bracelet.

Det skal understreges, at der findes ventelister på de mest populære Rolex ure. Ikke mindst et Rolex Submariner er eftertragtet, og kunderne må skrive sig på en venteliste, hvis de ønsker at have muligheden for at købe et Rolex Submariner på et senere tidspunkt.

Køb et billigt Rolex ur brugt

Hvis man ikke vil vente på, at ens navn kommer igennem ventelisterne hos de forskellige urmagere, er der også en anden mulighed. Det er muligt at købe et billigt Rolex ur brugt og få det med hjem med det samme. Det skal dog understreges, at et brugt Rolex sjældent er billigere end et nyt.

Priserne på brugte Rolex ure som for eksempel Rolex Submariner brugt er ofte højere end de nye ure, og hvis man vil have en ændre og eftertragtet model, så er prisen noget højere end det for et nyt Rolex.

Læs også: Investering i ure – Sådan laver du en god investering.

Køb et brugt Rolex online

De senere år er antallet af muligheder for at købe et brugt Rolex blevet flere. Det er i dag muligt ret let at finde danske- og internationale urforhandlere, der sælger brugte Rolex ure online. Flere og flere køber og sælger i dag brugte ure online.

Selvom adgangen et billigt brugt Rolex måske er blevet lettere, er der fortsat et par elementer, som man bør gøre sig klart, inden man begynder at handle med ure på nettet.

Når du handler med ure online bør du tjekke forhandleren og anmeldelserne af denne. Ydermere bør du sætte dig ind markedet for brugte ure og priser indenfor dette. Urets stand og ægtehed. Endeligt bør du sikre dig, at der følger papirer med det ur, som du ønsker at købe.

Brugte Rolex ure med eller uden papirer

Brugte Rolex ure med eller uden papirer?

Uret og urets stand.

Efter at have tjekket forhandleren, som man ønsker at købe et ur af, er der en del faktorer, som man skal være opmærksom på når man køber et ægte Rolex: Er det rent faktisk et Rolex? Hvordan er urets stand? Svarer prisen til urets markedsprisen alt efter model og stand? Endeligt er det vigtigt, at sikre sig, at uret ikke er stjålet.

Især det sidste punkt er vigtigt. Rolex ure er meget eftertragtede varer, og der sker derfor en hel del tyveri af Rolex ure.

Hvis et Rolex ur fra et internet handelssted er under markedsprisen og uden papirer, så råder vi til forsigtighed. Benyt en af de mest velrenommerede online ur handlere, hvis du vil købe et Rolex ur brugt. Hvis forhandleren sælger et brugt Rolex, og anfører, hvorfor uret ikke har medfølgende papirer, kan det stadigvæk være et godt tilbud, selv uden papirer.

Hvis man er det mindste i tvivl, er det nok en god ide, at undlade at købe et brugt Rolex ur uden papirer.

Hvad koster et Rolex ur?

Det varierer naturligvis meget, hvad prisen er på Rolex ure alt efter hvilken model man søger. Der findes Rolex ure i 40.000 DKK-klassen, og der findes modeller til hundrede tusinder af kroner.

Hvad koster det billigste Rolex ur på markedet?

Det er naturligvis forskelligt, hvad Rolex ure koster alt efter hvilken model, der er tale om. De billigste modeller vi har kunne finde starter omkring 40.000 DKK.

Hvad koster et nyt Rolex Submariner?

Et nyt Rolex Submariner starter omkring 60.000 DKK, men der er flere Submariner modeller, der ligger væsentligt højere i pris.

Hvor mange Rolex ure produceres der årligt?

Rolex producerer et omkring en million ure om året.

Er det dumt at købe et Rolex uden papirer?

Ja, er det korte svar. Der er en stor risiko for, at uret er stjålet eller på en anden måde kompromitteret.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *