Interesseret i et brugt Rolex? – Hvor? Hvordan? Og opmærksomhedspunkter?

Brugt Rolex Submariner

Ser du frem til, at købe et Rolex ur? Skal det være et nyt eller brugt Rolex?

For dig, der vil have et nyt ur, er der to muligheder. Vælg en af de mindre populære ure, og få det med det samme. Hvis du vil have en af de mest populære Rolex modeller, må man sandsynligvis væbne sig med tålmodighed.

For dig, der vil have et brugt Rolex. Det er muligt, at få et brugt Rolex med det samme, men priser vil ofte være højere end et nyt ur. Samtidigt skal du naturligvis gøre dit forarbejde ordentligt. Hvis man er interesseret i en af de mindre attraktive modeller, er det som oftest muligt, at for at spare penge ved at købe uret brugt.

Ud over muligheden for at få uret i hænderne med det samme og måske spare penge, er der naturligvis fornuft i genbrug. Ved at genbruge allerede producerede varer kan man gøre sit for, at værne om miljøet.

Hvis du vælger et brugt ur, er der dog forskellige faldgrupper, som du bør være opmærksom på. Lad os gennemgå nogle af de vigtigste!

Køb af brugte ure er en tillidssag – kend sælger!

Et køb af et eksklusivt brugt ur en naturligvis en tillidssag. Der er mange Rolex kopier og tyvekoster, der er svære at skille fra de ægte legale ure. Det er derfor en god ide, at kontrollere sælgeren af uret på nettet på forummer og evt. Trustpilot. Men hvad bør man ellers passe særligt på, når man køber et brugt Rolex?

Her er et par opmærksomhedspunkter.

Brugt Rolex returneringspolitik og garanti

Undersøg sælgers garanti og returneringspolitik

Ud over at researche på sælgerens troværdighed online, kan det være en god ide, at undersøge sælgerens returneringspolitik.

Hvis der er tale om en online sælger. Tjek returneringpolitik og garanti hos sælger. Online rettigheder er oftest lige så gode som i fysiske butikker. Online køb har den fordel, at varerne ofte er billigere online end i en butik. Det er i øvrigt en god ide, at undersøge, om sælger har et fysisk kontor inden du køber uret.

Hvis du vælger at købe uret i en fysisk butik. Ligesom i forbindelse med en online handel, bør du undersøge butikkens returneringspolitik og garanti og husk at få det hele på skrift!

Med andre ord, det er godt at vide, at man relativt smertefrit kan aflevere sit brugte Rolex tilbage eller få det repareret.

Hvor har sælger fået uret fra?

Hvor har sælger fået uret fra?

Med så eftertragtede varer som Rolex ure, er der en hvis risikoen for, at uret er stjålet. Hvis du fornemmer, at der er noget galt, bør du spørge indtil urets historie. Hvor har sælger uret fra? Hvor er papirerne? Og hvis ikke, hvad er stelnummeret? Undersøg alt hvad du kan om uret.

Det billigste brugte Rolex

Hvis du er interesseret i en af Rolexs mindre eftertragtede modeller, kan der være penge at spare ved at købe et brugt ur.

Den billigste brugte model for tiden er sandsynligvis Oyster Perpetual 39 reference 114300, som nyt koster uret omkring 40.000 DKK. Da uret ikke er lige så attraktivt som flere andre modeller, kan uret sandsynligvis erhverves billigere brugt end nyt.

Husk, at hvis et billigt brugt Rolex virker for billigt, bør alarmklokkerne ringe. Hvis det lyder for godt til at være sand, så er det det sikkert også og der er en risiko for, at uret er stjålet eller en kopi. 

Brugte Rolex Submarier, GMT-Marster 11 og Rolex Datona

For de fleste Rolex fans er de mest kendte modeller ofte drømmen. Rolex Submarier, GMT-Marster 11 og Rolex Datona er ofte meget svære at få fat på frisk fra fabrikken, og et brugt Rolex af disse modeller er derfor et realistisk alternativ.

Men lad os understrege med det samme, at brugte Submarier, GMT-Marster 11 og Datona sjældent er billigere brugt end nyt. Faktisk er de dyrere end et nyt ur.

Brugtpriser på de mest eftertragtede Rolex modeller

Et nyt Rolex Submarier koster mellem 60.000 og 100.000 DKK. Brugt kan priserne på tilsvarende modeller være noget højere. Det er sjældent muligt at finde et billigt Submarier brugt. En ældre model af et Rolex Submariner, som eksempelvis et ref, 5512 eller 5513, er mange gange dyrere end et nyt Submariner.

Et nyt Rolex Daytona er oftest væsentligt dyrere end et Rolex Submarier (mellem 90.000 og 200.000 DKK). Brugt svarer prisen på et Daytona ofte på nyprisen og op. Hvis der er tale om en ældre model, kan prisen være mange gange højere.

Et nyt Rolex GMT-Marster 11 starter som nyt på 60.000 til 200.000 DKK og ligesom med de andre to legendariske Rolex ure, er prisen på et brugt GMT-Marster 11 oftest væsentlig højere.

Hvad koster et brugt Rolex?

Alt efter stand, historie og model kan et brugt Rolex koste mellem 10.000 DKK og millioner af DKK.

Hvilken brugt Rolex model er det billigste?

Den billigste model, som Rolex producerer, er i følge prislisten fra 2020 Oyster Perpetual 39 reference 114300. Et brugt Oyster Perpetual 39 reference 114300 er sandsynligvis blandt de billigste brugte Rolex ure på markedet alt efter stand og årgang.

Hvad koster et brugt Rolex Submarier?

Et nyt Rolex Submariner koster mellem 60.000- 100.000 DKK. Et brugt Rolex Submariner i god stand koster nogenlunde det samme. Men de ældre mere attraktive modeller starter ved 250.000 DKK.

Hvad koster et brugt Rolex Daytona?

Et brugt Rolex Daytona kan koste fra 90.000 DKK og opefter. Det dyreste Rolex ur, der er solgt, er Paul Newmans Daytona. Det blev solgt for 17.200.000 $.

Hvad koster et brugt Rolex GMT-Master 11?

Nyprisen for et GMT-Master 11 går fra 60.000 DKK og op et par hundrede tusinde DKK. Et brugt Rolex GMT-Master 11 vil sandsynligvis koste det samme eller endda mere end et nyt ur.

17 thoughts on “Interesseret i et brugt Rolex? – Hvor? Hvordan? Og opmærksomhedspunkter?”

 1. Pingback: Daniel Craigs ure – Hvilke ure ejer James Bond privat? | Ursamleren

 2. Pingback: Billigt Rolex – Det billigste Rolex på markedet? | Ursamleren

 3. Pingback: Che Guevaras Rolex ure | Ursamleren

 4. Pingback: Brugte Ure - Sådan sikrer du dig en god handel

 5. The other day, while I was at work, my sister stole my iPad
  and tested to see if it can survive a twenty five foot drop,
  just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is
  now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off
  topic but I had to share it with someone!

 6. Excellent post. I used to be checking constantly this weblog and I am impressed!
  Very useful info specially the remaining part 🙂 I take care of such info much.
  I was seeking this particular info for a very lengthy time.
  Thanks and good luck.

 7. If you are going for most excellent contents like myself, only
  pay a visit this website every day since it gives feature contents, thanks

 8. Hi there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with
  hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing
  a few months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to protect against hackers?

 9. Hi all, here every person is sharing these kinds
  of knowledge, so it’s fastidious to read this webpage, and I used to pay a visit this web
  site every day.

Leave a Comment

Your email address will not be published.