Chopard smykker – Schweiziske luksussmykker siden 1870. Klassikerne, udsalgssteder og priser

Chopard smykker bæres af nogle af verdens største stjerner på den røde løber til fornemme prisoverrækninger og gallafester. De nyskabende Chopard smykker har været genstand for beundring og vakt begejstring hos smykke interesserede i mere end 150 år.

Men hvilke Chopard smykker bør man kende? Hvor kan de købes? Hvad koster de? Og kan man gøre en god handel?

Lad os hjælpe dig på vej.

Chopards historie

Chopard blev grundlagt i 1860erne af Louis-Ulysses Chopard med produktion af luksus ure. Louis, som var søn af en landmand, grundlagde virksomheden som blot 24 årig. Chopard fik tidligt fornemme kunder herunder den russiske zar Nicolas den anden af Rusland, og Chopard lagde derved fundamentet for sin status som producent af luksusvarer.

I 1870erne udvidede Chopard produktion til også at omfatte smykker. Chopards nyskabende design gjorde, at virksomheden hurtigt vandt indpas på markedet for eksklusive smykker.

På sine forretningsrejser i Rusland besøgte Louis-Ulysses Chopard en række østeuropæiske lande, og Chopard blev hurtigt et populært luksusmærke for den Østeuropæiske overklasse. Chopards ure og smykker var også populære vare i skandinaviske luksusbutikker.

Et kuriosum er, at Chopard først fik en decideret smykkekollektion i 1970erne. Ikke desto mindre er Chopard i dag mindst lige så kendt for sine smykker som for ure.

Begrænset produktion

Chopand producerer kun et begrænset antal ure og smykker. I 2016 producerede Chopard 75.000 ure og et tilsvarende antal smykker. Den begrænsede produktion er naturligvis med til at holde Chopard-mærket eksklusivt.

Mange andre luksusmærkers produktion er væsentlig større end Chopards.

Chopard og Julia Roberts

Chopards ambassadør Julia Roberts

I foråret 2021 blev Julia Roberts valgt som ambassadør for Chopard. Julia Roberts er først og fremmest ambassadør for urserien Happy Sports, der i forbindelse med samarbejdet med Robert er blevet relanceret. Happy sports urene består ligesom Chopards-Happy smykkeserierne af ure og smykker med dansende diamanter indkapslet i en guld- eller saphir ramme.

Temaet for samarbejdet mellem Julia Roberts og Chopard er “livsglæde” og “frihed”, og Roberts har i sin rolle som ambassadør givet interviews om at opnå livsglæde.

Chopard ringe

Chopard ringe – Happy Diamonds ringe

Chopard smykker ringe. Hvilke serier er der?

Ringe er en betydelig del af Chopards smykkekollektioner. Ovenstående ringe er en del af Happy-diamonds senere. En ring i Happy Diamond serien koster mellem 10.000 DKK og 60.000 DKK afhængig af materiale og form.

Happy Diamonds serien skal købes i autoriserede Chopard forhandlere inkl. flere gode online forhandlere.

Det er altid en god ide, at undersøge priser i butikker og webshops inden man køber sin Chopard ring. Hvis man undersøger markedet ordentligt kan der være penge at spare.

Foruden Happy Diamonds serien, findes der fire andre Chopard serier, der indeholder ringe – Happy Heart, Imperiale, Ice Cube og Chopardissimo.

Chopands Happy Hearts ringe

Chopards Happy Hearts ringe

Den anden Happy serie, med de karakteristiske “Løse” diamanter er Happy Hearts. Serien består af ringe i alle afskygninger, hvor omdrejningspunktet er hjerter. I Happy Hearts symboliserer de “glade hjerter” kvinders omsorg og geniøsitet. Happy Hearts hylder de “kvinder med et stort hjerte”.

Chopards Happy Hearts ringe koster mellem 10.000 DKK og op til 60.000 DKK. Igen er størrelse, form og materiale afgørende for prisen.

Chopard ringe – Imperiale, Ice Cube og Chopardissimo serierne

Hvis man ikke kan lide Happy konceptet, findes der alternativer. Således har Chopard tre mere “traditionelle” serier – Imperiale, Ice Cube og Chopardissimo.

Ringe fra Imperiale serien (ovenstående billede) koster mellem 15.000 DKK og 30.000 DKK.

Chopard Ice Cube ringe

Chopards Ice Cube ringe er andet alternativ til Happy serierne. Ringene er moderne og indeholder refleksioner over temaet “is”.

Chopard Ice Cube ringe er billigere end såvel Happy serierne og Imperiale. Priserne for en Ice Cube ring er 5.000 DKK og 10.000 DKK

Chopard Chopardissimo ringe

Chopard Chopardissimo ringe er et tredje alternativ til Happy-serien. Chapard issimo er ligesom Ice Cube designs mere enkelt og rådt end Happy serierne. Chopardissimo ringene koster mellem 10.000 DKK og 20.000 DKK.

Chopard øreringe

Chopard øreringe – Happy Diamonds, Happy Hearts, Imperiale, Ice Cube

Chopard smykker øreringe.

Som med Chopards ringe, er Chopards øreringe delt op i forskellige produktserier. De mest kendte serier er de to Happy serier med “fritsvævende” diamanter, men andre populære serier som Imperiale og Ice Cube. Ovenstående viser Chopard øreringe i Happy Diamonds serien med fritsvævnende diamanter. Happy Diamonds seriens øreringe koster mellem omkring 15.000 DKK og op til omkring 270.000 DKK.

Øreringe i Happy Heart serien koster mellem 15.000 DKK og 120.000 DKK.

Hvis man ikke er til Happy-konceptet, finder der som sagt en række alternativer. Chopard øreringe i serierne Imperiale- og Ice Cube. Øreringe i Imperiale og Ice Cube serierne koster mellem 6.000 DKK og 120.000 DKK.

Chopard øreringe laves ikke i Chopardissimo serien.

Chopard halskæder

Chopard halskæder og vedlæng

Chopard halskæder (og vedhæng) produceres i de samme designserier, som indenfor ringe og øreringe.

Priserne for halskæder i Happy diamonds serier befinder sig mellem 10.000 DKK og 315.000 DKK. Det er i øvrigt indenfor denne designserie, at man finder halssmykket i toppen af denne artikel. Prisen for det smukke halssmykke er omkring 50.000 DKK.

Chopard Happy Hearts halskæder befinder sig mellem 20.000 DKK og 120.000 DKK.

Priserne for en halskæde i Imperiale serien befinder sig mellem 10.000 DKK og 120.000 DKK.

Prisniveauet for en halskæde i Ice Cubeserien er på mellem 10.000 DKK og 20.000 DKK.

Chopard halskæder i Chopardissimo serien koster omkring 15.000 DKK.

Endeligt findes der en femtesærlig Chopard halskædeserie, som bærer navnet L’Heure Du Diamant. Priserne for Chopard halskæder i denne designserie er mellem 50.000 DKK og 100.000 DKK.

Chopard armbånd

Chopard armbånd

Chopards armbånd følger samme struktur som Chopard smykker generelt.

Chopard Happy Diamonds armbånd koster mellem 12.000 DKK og 50.000 DKK, mens armbånd i Happy Hearts koster mellem 17.000 DKK og 80.000 DKK.

Halskæder i Imperiale serien koster mellem 30.000 DKK og 40.000 DKK mens Chopard halskæder i Ice Cube serien koster mellem 10.000 DKK og 60.000 DKK.

Chopard halskæder i Chopardissimo serien koster mellem 10.000 DKK og 15.000 DKK.

Køb Chopard!

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig til at blive klogere på Chopard og virksomhedens produkter.

Hvis du er interesseret i at købe et Chopard smykke, kan du besøge en forhandler eller kigge på udbuddet online.

God jagt!

Er Chopard et luksusbrand?

Ja. Chopard er i samme pris og kvalitetskategori som eksempelvis Cartier.

Er Chopard fransk?

Nej, Chopard stammer fra byen Sonvillier i Schweiz. I dag har Chopard hovedkontor i Geneve

Hvad koster et Chopard smykke?

Prisen på et Chopard smykke i en af de nuværende kollektion varierer mellem 10.000 DKK og op til mere end 300.000 DKK afhængigt af produkt og materiale.

Hvad er Chopard "Happy" serierne?

Chopard Happy-serierne er Chopards populære designserier af smykker med “fritsvævende” diamanter i en gerne af guld eller saphir.

Chopard Happy smykker

Happy-serien er Chopards mest populære smykkelinje, hvor diamanterne er fritsvævende i smykket. Happy-serien findes også som en urlinje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *