Hvilket ur skal du vælge til din 18-års fødselsdag?

Er du ved at træde ind i de voksnes rækker? Når man bliver 18 år, så følger de store gaver ofte med. Et ur kan være en god overgang til de voksnes rækker. Der findes ure i alle prisklasser, som passer til en 18-årig. Vi har set på ure i alle prisklasser, som alle vil se godt ud på netop din arm.

Her er tre bud på det rigtige ur til en 18-års fødselsdag – det billige, mellempris- og luksus-ure.

Urklassikerne

Her er tre ursklassikere, som bør være på din ønskeseddel til din 18-års fødselsdag, hvis du ønsker dig et ur. Da ikke alle familier har samme gavebudget, eller vil betale lige meget for en gave, er urene i tre prisklasser. Der er et ur til alle gavebudgetter.

Hvad skal jeg ønske mig til min 18 års fødselsdag - Seiko ur

Den sporty type – Seiko.

Elsker du sport, og er du generelt aktiv? Er du eksempelvis glad for at dykke, eller har en livsstil, der kan være hård ved dine ting, så skal du have et ur, der ikke går i stykker.

For den sporty type er et Seiko ur det fornuftige valg.

Seiko laver kvalitetsure til enhver pengepung, og et Seiko ur kan købes for en rimelig pris. Et Seiko kvalitets ur kan erhverves for et par tusinde kroner.  

Hvad skal jeg ønske mig til min 18 års fødselsdag - et iWatch

Den praktiske type – iWatch

Er du typen, der ikke gider gå med et ur, der ”kun” kan vise klokken, dato og/ eller dybde?

Skal et ur være en gadget, og meget mere end bare et ur, så er et smart watch bestemt en mulighed.

Der findes mange billige smart-ure på markedet, men vil du ikke være tilfreds med et lavkvalitetsur, så er der også råd for det.

Er brugervenlighed og et godt design et must, er der ikke andre muligheder end et Apple ur. Uret kan alt bortset fra at kunne lave mad.

Er et Apple iWatch indenfor budgettet, så uret skal bare på din ønskeseddel.

Hvad skal jeg ønske mig til min 18 års fødselsdag - et Rolex ur

Den klassiske type – Rolex 

Du er den klassiske type? Giver i store gaver i familien? Så er Rolex en mulighed.

Rolex er et selvskrevet medlem af luksusurfamilien, og er traditionelt et af de mest populære ure i verden og ikke mindst i Danmark.

De klassiske Rolex modeller, er blandt de mest eftertragtede ure i verden, men disse ure kræver oftest, at man står på ventelister på flere år. Hvis du ikke har tid til at vente, kan du vælge en af de Rolex-modeller, som du ved, at du kan få med det samme.

Stort tillykke med fødselsdagen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *