Køb Apple watch – Hvilket Apple ur skal du vælge?

Apple watch serie 7

Apple er den største producent af ure i verden. Apple producerer hvert år flere Apple ure end hele den schweiziske ur industri tilsammen. Ikke mindst Apples evne til løbende at forbedre urene, har været med til at gøre Apple til en førende urproducent.

Køb Apple watch i Danmark

Verdens mest solgte ur-brand sælges over hele Danmark. Du kan købe et Apple ur hos Humac-kæden, i store elektronik kæder og på nettet. Online sælges uret på de førende danske teknologi hjemmesider og i velassorterede magasiner. Der er mange argumenter for at købe sit Apple ur i en af de store kæder enten online eller offline. Selvom Apple produkter naturligvis sælges med en købsgaranti, så må der forventes en vis forskel i service- og support niveauet på de store og små forhandlere.

Apple ur pris

Som så mange andre Apples produkter varierer priserne alt efter hvilken serie, der findes indenfor den enkelte varegruppe. Ofte er inddelingen af produktundergrupper opdelt i en form for “pro version” og en “normal version” af produktet. Med tiden bliver en “SE version” tilføjet produktsortimentet. En “SE version” er en opdateret version af produktet, dog uden alle de muligheder, som “Pro” og “Normal” versionerne har. Endeligt har Apple ofte et ældre produkt til salg, der koster mindre end de seneste modeller.

I forbindelse med Apple watch urene findes der pt. to nyere modeller af Apple watch serie 7 – en “normal version” og en Apple Watch SE model. Endvidere er det fortsat muligt at købe Apple Watch serie 3 på Apple com. Apple Watch serie 3 er markant billigere end de to nyere modeller.

Følgende modeller af Apple watch kan erhverves i forskellige webshops på danske hjemmesider.

Et Apple watch serie 7 koster 3.299 DKK (Apple com)

Et Apple watch SE koster 2.299 DKK (Apple com)

Køb Apple watch serie 6. Uret kan findes på forskellige danske hjemmesider

Et Apple watch serie 5 kan købes på flere danske hjemmesider

Et Apple watch serie 4 er i handlen hos velassorterede danske forhandlere.  

Et Apple watch serie 3 koster 1.699 DKK (Apple com)

Apple watch rabat

Apple ur tilbud

Et mærke som Apple holder ofte skarpt øje med sine priser. De vejledende priser er styrende for, hvilke priser de forskellige forhandlere må sælge produktet for, og der er sjældent muligheder for at sælge billigere end Apples egne priser. Mange hjemmesider, også etablerede hjemmesider, reklamerer ofte med gode tilbud på Apple produkter. Oftest er tilbudspriserne ikke lavere end de priser, som Apple selv tilbyder. Der er altså ikke meget tilbud over de fleste af de ”Apple watch tilbud”, som man kan finde på Google.

Til gengæld kan man være heldig at finde et Apple watch af en model, som Apple ikke længere fører selv. På udgåede modeller kan der være penge at spare, da Apple måske ikke holder skarpt øje med udbydernes priser længere.

Det bedste Apple watch på markedet

Det er ikke nødvendigvis det nyeste Apple watch, der er det bedste på markedet. Eksempelvis vurderer det ansete tech magasin, Techrader, Apple watch SE, som det bedste køb lige nu. Hvis du har en iPhone, er SE ”value for money”. Apple SE kan købes på Apple com.

Forskellen på de forskellige Apple watches

Hvad er forskellen på de forskellige Apple watch modeller, der kan købes?

Apple watch serie 2 – Med Apple Watch Serie 2 blev Apple urene vandtætte og havde egen GPS.

Den primære årsag til at købe Apple Watch serie 3 i stedet for Apple watch serie 2 var urets hurtighed. Med Apple Watch serie 3 fik man et 70% hurtigere ur end Apple Watch serie 2. Apple watch 3 er stadigvæk tilgængelig i handlen.

Apple watch serie 4: med Apples serie 4 ur blev skærmen gjort mere spinkel men også hele 32% større, hvilket var godt for brugeroplevelsen.

Med Apple watch serie 5 kom der fire primære innovationer. For det første var Apple Watch serie 5 altid tændt, batteriet var blevet bedre, indbygget kompas og forbedret titanium og keramik i urets ramme.

Apple serie 6? Modellen havde bedre farver, batteri og en feature, der måler dit iltniveau i blodet.

Køb Apple watch serie 7: Med Apple watch serie 7 er det blevet lettere at sende tekstbeskeder på grund af den større skærm. Samtidig kan uret holde øje med din søvn.

Apple – hvilket Apple watch serie 7 passer til dig?

Apple Watch serie 7 sælges I to forskellige modeller alt efter dine behov, og hvor meget du ønsker at betale for uret?

Apple Watch serie 7 er det største og dyreste Apple ur i serien. Uret indeholder telefon, er større end Apple watch SE og har telefon og GPS.

Apple watch 7 SE er mindre og har ikke iltniveaumåle, men dog telefonfunktion og GPS.

Apple Watch til børn og voksne

Apple ur til børn

Apple har for relativt nyligt introduceret en familiefunktion, der gør det lettere for børn og ældre familiemedlemmer at benytte sundheds-, fitness- og kommunikationsfunktionerne. Samtidig er der kommet bedre sikkerhedsfunktionerne på de nyere Apple watches.

Det er nu muligt for forældre, at indstille børnenes Apple watches fra forældrenes egne IPhones, og forældrene kan derfor sikre, at børnene får en sikker og god oplevelse med Apples ure.

Apple ur til damer Hermes

Apple ur til damer

Apple watches har fantastisk lækre designs, det er naturligvis en del af urenes appel i forhold til forbruerne. Der findes flere yderst interessante Apple ure, der i særlig grad appellerer til modebevidste forbrugere. Visse Apple watch modeller indeholder designrige skarpe linjer og farver, har gjort urene relevante for både mænd og kvinder. Et godt eksempel på et stærkt design, som rammer såvel det feminine som det maskuline del af befolkningen er Apple Watch Hermes.  

Det franske state-of-the-art modehus har designet en række Apple watches, i et en kvalitet, der er huset Hermes værdigt.

Køb urrem til Apple watch

Hvis man ønsker at udskifte urremmen på sit Apple Watch kan nye urremme købes i de forhandlere, der også sælger Apple ure. Slid eller ønsket om de seneste moderigtige urremme, kan gøre det ønskværdigt at skifte remmen en gang i mellem.

Online sælger en lang række forhandlere af Apple watch urremme, og en søgning på “køb Apple Watch urrem” på Google giver viser da også en lang liste med forhandlere, der ønsker at sælge dig din næste urrem. Igen er det vigtigt, at man vælger en butik, som man stoler på, og – så vidt muligt – har en god support.

Man skal endvidere være opmærksom på, at de helt specielle Apple watches urremme, som Hermes kollektionen, skal findes på Apple com.

Apple watch finansiering

Der findes flere forskellige kanaler til finansiering af et Apple ur. Apple tilbyder selv gode tilbud til uddannelsesinstitutioner igennem Apple Financial Services, som tilbyder skoler og universiteter finansieringsmuligheder.

Alternativt er der flere banker, der tilbyder at låne forbrugeren penge. En af de mest kendte er Bank Santander, der er Spaniens største bank og har fine markedsandele i de nordiske lande. Alternativt er Basisbank en anden etableret spiller på markedet. Under alle omstændigheder bør lånesider undgås. Kviklån og hurtige lån er IKKE en god ide, og de har ofte meget dyre lån, som tager lang tid at betale tilbage.

Hvad koster et Apple watch series 7?

Et Apple watch serie 7 koster 3.299 DKK i Danmark. Hvis man kan nøjes med et Apple watch SE, er prisen 2.299 DKK.

Hvor kan man købe et Apple ur?

I Danmark føres Apples ure i en række butikker online og offline. Humac, Elgiganten er gode offline eksempler, mens udvalget er større online og priserne ofte lavere.

Hvad er Apple Watch SE

Apple watch SE har lidt færre features end Apple watch series 7, men til gengæld er prisen også noget lavere. Førende tech anmeldere, er meget begejstret for SE modellen.

Kan man købe et Apple Watch på tilbud?

Generelt er der sjældent særligt meget at spare på Apple produkter. Apple holder fast i sine vejledende priser. For ældre modeller, som Apple ikke selv fører længere, kan der være penge at spare.

Hvad er det bedste Apple watch på markedet?

Naturligvis er Apple watch series 7 et fantastisk ur, men førende eksperter peger på, at Apple watch SE har god “Value for money”. Uret er billigere og indeholder mange af de samme features som den seneste serie 7 model.

Hvad er Apple watch Hermes?

Apple watch Hermes uret er et samarbejde mellem Hermes og Apple. Hermes har designet en række Apple watch series 7 ure for Apple.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *