Interesseret i en Dyrberg/Kern ring? Bliv inspireret her.

Igennem snart 36 år har Dyrberg/ Kern formået at designe stilrene smykker til piger og kvinder i alle aldre. Ikke mindst Dyrberg/ Kerns ringe viser kvaliteten af designparrets arbejde. Men hvor kan man købe en Dyrberg/Kern ring? Og hvad koster den?

Køb Dyrberg/ Kern ring online

Du kan købe en Dyrberg/ Kern ring på to måder. Enten køber du dine Dyrberg/ Kern smykker i en webshop eller i en fysisk butik. De senere år har Dyrberg/ Kern succesfuldt vendt sig imod online-markedet i egen online butik og som en del af sortimentet i webshop giganter om Zalando og Amazon. Det er stadigvæk muligt at købe sine Dyrberg/ Kern ringe i fysiske butikker som eksempelvis Magasin, men online salg udgør en stadigt større del af Dyrberg/ Kerns omsætning.

På Dyrberg/ Kerns egen hjemmeside findes et stort udvalg af smykker og ofte en række gode tilbud med rabatter på op til 30%.

Om Dyrberg/ Kern?

Hvis du ikke skulle vide det i forvejen, får du lige en kort introduktion til designparret.

Dyrberg/ Kern er en sværvægter i den danske smykkebranche. Som navnet antyder, er Dyrberg/Kern skabt af designerparret Gitte Dyrberg og Henning Kern. Dyrberg/ Kern er skabt i 1985, og har således mere end 36 år på bagen. En Dyrberg/Kern ring, et armbånd, en halskæde eller et ur, er et moderne og tidssvarende stykke design. De enkle linjer passer indikerer referencer til andre kendte smykkefirmaer, der sælger nordiske design. Det er ikke kun Danmark, der har fået øjnene op for Dyrberg/ Kern. Designparret sælger deres produkter i 20 lande.

Dyrberg/ Kern ringe priser

Selvom alle Dyrberg/ Kern smykker er fremstillet i hånden, så er virksomhedens produkter til at betale. Dyrberg/ Kerns smykker er produceret i Asien, og har som udgangspunkt en kerne af rustfrit stål og messing. Efterfølgende betrækkes kernen med andre metaller.

En Dyrberg/ Kern ring koster fra 300 kroner og op til omkring 700 kroner, så en Dyrberg/ Kern ring har en pris, der er til at komme i nærheden af. Smykkedesign behøver ikke koste en formue.

 Dyrberg/ Kern Emily ringen

Dyrberg Kern Emily ring – en Dyrberg/ Kern klassiker

Emily ringen er en klassisk Dyrberg/Kern ring. Ringen, der fås i flere forskellige varianter, her rosa guld, har et bånd af krystaller fra Swarowski. Prisen for en Dyrberg/Kern Emily ring er 599 kroner. Ringen fås såvel online som offline.

Emily ringen fra Dyrberg/ Kern har en diameter fra 16,2mm til 19,10mm.

Dyrberg/ Kern Fratianne SS Crystal ring

Dyrberg/ Kern Fratianne SS Crystal ring

En anden klassisk Dyrberg/ Kern ring er Fratianne ringen, der er produceret i rustfrit stål og besat med krystaller fra østrigske Swarovski, der siden 1895 har produceret krystaller af højeste kvalitet. Prisen for en Dyrberg/Kern Fratinanne SS Crystal ring er 549 kroner i skivende stund.

Dyrberg/ Kern Fratianne ringen findes i størrelser fra 16,24mm til 19,10mm.

Dyrberg/ Kern ring tilbud

Det kan godt betale sig, at holde sig opdateret på de seneste tilbud på Dyrberg/ Kerns hjemmeside. Man kan ofte gøre en god handel, og få den Dyrberg/Kern ring, som man alligevel ønsker sig, på tilbud. Gå ind på Dyrberg/ Kerns hjemmeside klik på ”Udsalg” og derefter ”Ring udsalg” og hold dig opdateret på de seneste Dyrberg/ Kern tilbud på ringe.  

Er Dyrberg/ Kerns ringe håndlavet?

Ja, alle Dyrberg/ Kerns ringe er enten håndlavet, ændret eller justeret i hånden.

Hvor meget koster en Dyrberg/ Kern ring?

En Dyrberg/ Kern ring koster som oftest mellem 300 og 600 kroner.

Hvor kan jeg købe Dyrberg/ Kern ringe?

Man kan købe en Dyrberg/ Kern ring i butikker over hele landet, eller man kan vælge at købe den online på Dyrberg/ Kerns egen hjemmeside, Zalando, Amazon eller Magasin.

Hvilken størrelse skal min Dyrberg/ Kern ring have?

Dyrberg/ Kerns ringe fås i størrelser fra 16,2mm til 19,10mm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *