Guldsmede på Frederiksberg

Frederiksberg er et smørhul i København, og et af de steder i København, hvor udbuddet af luksusvare er størst. Samtidigt er antallet af guldsmede på Frederiksberg steget voldsomt de senere år. Særligt på Gl. kongevej, Frederiksbergs shopping nerve, er antallet af guldsmede steget.

Modsat mulighederne for relativt billige smykker i Frederiksberg centeret, er guldsmedene på Gl. Kongevej oftest private guldsmede med egen produktion af smykker. Ofte producerer Guldsmedene på Gl. Kongevej selv deres smykker og gerne i hånden.

Håndlavede smykker er naturligvis dyrere at producere end seriefremstillede smykker, men ikke desto mindre er det muligt at finde håndlavede smykker til relativt rimelige priser på Frederiksberg og i særlig grad på Gl Kongevej.

Gl. Kongevej, hvor skal du gå hen?

Den mest kendte guldsmed på Frederiksberg er Jeanette Nørlund. I mere end 20 år har Jeanette Nørlund produceret smykker i hånden. Kundekredsen forventer kvalitet, og priserne kan derfor koste titusinde kroner, men det er også muligt at finde eksempelvis nogle guldøreringe til nogle få tusinde kroner.

Jeanette Nørlund er især kendt for sine smaragdsmykker og sin evne til at omdanne kundernes ædelstene i nye design. Mange kunder med smukke stene afleverer ofte disse og lader Jeanette Nørlund omdanne disse til nye funklende pragtstykker.

Mulighederne for relativt billige smykker i Frederiksberg centeret

Hvis man ikke ønsker et smykke for livet, eller måske ikke ønsker at bruge mange på smykker, er der en lang række alternativer på Frederiksberg. Det er vanskeligt at finde helt billige smykker på Frederiksberg, men mellempris segmentet er stærkt repræsenteret her.

For at se et stort udvalg af smykker i mellemprisklassen er det mere nærliggende at søge imod Frederiksberg Centeret, hvor de større smykkeproducenter sælger deres varer. Charms, ringe, halskæder – alt kan findes i Frederiksberg centeret.

I mellempris segmentet er smykkerne i langt overvejende grad produceret i østen eller Østeuropa.

Find det helt rigtige smykke

Det er naturligvis afgørende for dit valg af smykke, at du vælger et smykke, der matcher den pris, som du ønsker at betale for et smykke.

Hvis du er interesseret i et smykke af høj kvalitet og af dyre materialer, så er det de eksklusive butikker på Frederiksbergs Gl. Kongevej, som du skal besøge.

Der er derfor ikke tale om guldsmede i Frederiksberg centeret men ikke desto mindre, kan det være, at netop denne form for smykker tiltaler dig mest, og så er det her, at du skal købe dine smykker. Vi håber, at denne guide over guldsmede på Frederiksberg har været med til at skabe et overblik over de bedste guldsmede i kommunen. Nu er det dig – det koster ikke noget at undersøge markedet, så det er bare at komme i gang. Måske finder du lige det smykke, som du har ledt efter på Frederiksberg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *