Rolex ure til salg – vil du købe eller sælge et Rolex?

Selvom det er stort set umuligt at købe en af de mest eftertragtede Rolex modeller hos en urmager, så er det muligt at købe Rolex ure af de mest eftertragtede modeller på andre måder.

Men inden du begynder at handle på andre måder end med en urmager eller på en anerkendt online butik, så det er nok en god ide, at undersøge markedet ordentligt.

Pas på, at du ikke betaler en for høj pris for dit ur!

Der kan være stor forskel på den pris og den avance, som sælgeren har afhængig af, hvor du køber dit Rolex ur? Der findes mange udbydere, der har Rolex ure til salg, men de har oftest kæmpe avancer på de ure, som de sælger.

Et Rolex er en dyr investering, og du bør ikke betale for meget for dit Rolex ur. Omvendt skal du heller ikke sælge dit Rolex ur for billigt.

Kend Rolex markedet indgående inden du handler.

Nye Rolex ure til salg online

Når du køber et Rolex ur hos en autoriseret forhandler, er sikkerheden for det meste god men priserne kan være høje. Da de fleste Rolex ure er umulige for butikkerne at skaffe i passende mængder, der kan dække efterspørgslen, så er det primært de butikker eller online forhandlere, der sælger brugte Rolex ure, som du bør fokusere på.

Brugte Rolex ure til salg i butikker

Når du køber et brugt Rolex hos en urhandler, så er prisen sandsynligvis høj, men til gengæld har du sikkerheden for urets ægthed, som et fysisk sted, hvor du kan hen, hvis der opstår problemer med uret.

Rolex ure til salg i Danmark generelt

Det kan være, at man er heldig, at der findes en urmager i Danmark, der har et Rolex til salg af de mest populære modeller, men dette hører til sjældenhederne.

Prøv at ring rundt og spørge hos de autoriserede Rolex forhandlere i Danmark? Du kan også få os til at spørge rundt i netværket, men det koster 2 % i fee, hvis vi finder et ur til dig. På den måde får de undersøgt markedet ordentligt, inden du foretager din investering.

Endeligt kan du selv undersøge online markedet. Der findes en række udbydere, der tilbyder nye og brugte Rolex ure til overpris.

Du kan også se til udlandet.

Køb et Rolex

Rolex ure til salg i udlandet

I udlandet er udbuddet af både nye og brugte Rolex ure til salg større naturligvis større end i Danmark. Det er naturligvis risikabelt at købe et nyt eller brugt Rolex ur privat i udlandet, men der findes også et marked for urhandlere, der handler med luksusure. Der findes en række platforme, der som du kan tjekke, som er pålidelige og vær at besøge. Men selv på de mest brugte ur platforme, skal du alligevel gøre dit forarbejde ordentligt.

Du kan også vælge at købe dit Rolex ur på en auktion, det dette gør bestemt ikke priserne lavere. Fordelen ved auktioner er dog, at de mest eftertragtede modeller ofte kan købes på auktioner. Husk, at der ofte er et salær forbundet med at købe et ur på en auktion.

Privat salg af ure

Endeligt findes der en del nye og brugte Rolex ure til salg privat. Her skal du være meget forsigtig inden du køber et ur af en privat person.

Der er mange svindlere på nettet, og hvis du ikke er ekspert i ure, bør du være meget påpasselig, når du køber dit ur privat. Dette gælder både i Danmark og i udlandet.

Private salg af Rolex ure er risikabelt, der findes mange faldgrupper såsom falske og stjålne ure.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *