Køb ur online og spar penge – sådan gør du!

Det giver ofte god mening at købe et ur online, men der er mange faldgrupper, som man bør undgå for at gøre et godt køb.

Pris-pris-pris, sikkerhed-sikkerhed-sikkerhed, service …

Hvad enten du køber et Rolex eller et ur til 20 kroner online bør Pris, sikkerhed og service bør naturligvis være de vigtigst parametre. En ting er, hvad man skal fokusere på, når man køber et ur på nettet, men hvordan sparer man rent faktisk penge?

Ur online og spar penge

Køb dit ur online – fire gode råd!

Her er fire råd, som du bør følge, hvis du vil gøre en god handel på nettet:

1. Undersøg priser hos de forskellige webshops inden du køber dit ur

Selvom urmageren reklamerer med ”50% rabat” på dit drømmeur, behøver dette ikke nødvendigvis være billigt. Hvis uret for eksempelvis i forvejen er prissat for højt, er der ikke nødvendigvis penge at spare på trods af rabatten.

Der er mange webshopper derude, og det kan være svært at finde ud af, hvilke butikker. der er billige, og hvilke der ikke er det?

2. Stol aldrig blindt på andres ”prissammenligninger”

Det giver det sjældent mening at benytte de mange prissammenligningssider, der findes på nettet. De fleste prissammenligningsværktøjer har en tendens til at tilgodese de firmaer, der udbetaler affiliate-penge til sammenligningsplatformene. Platformene er derfor ikke nødvendigvis interesseret i at finde de bedste tilbud til dig – du må selv i gang

3. Find prisniveauet selv.

Udvælg de webshops, som du bør tjekke priser fra. En god ide er, at vælge nogle af de ”sikre” danske hjemmesider som for eksempel Klarlund og se, hvad prisniveauet er på den enkelte vare.

Når du kender prisniveauet, kan du søge mere specifikt på uret og se, om der er penge at spare ved at vælge en bestemt forhandler fremfor en anden.

4. Find en urmager, der bruger en kurer, der leverer tæt på dig!

Bekvemmelighed er et afgørende element af nethandel.

En stor fordel ved at handle på nettet og ikke i en fysisk butik er, at varen bliver leveret lige til døren, eller i alle fald i nærheden af døren. Jo større en genstand er, jo større fordel ved at få leveret er der, men selv et smykke eller et ur er lettere at hente nede om hjørnet end i en butik et andet sted i landet.

Tjek altid hvordan dine muligheder for at finde en pakkeshop, der er tæt på din adresse, hvis det er muligt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *