Her finder du de bedste urmagere i København!

Du er klar til at købe dit nye ur, men mangler at finde ud af, hvor du bør gå hen for at købe det? Så tjek følgende urmagere, da de er nogle af de bedste urmagere i København.

For overskuelighedens skyld har vi valgt at nævne nogle af de urmærker, som den enkelte urmager forhandler. På denne måde slipper du for at gå forgæves, hvis urmageren ikke forhandler det urmærke, som du er interesseret i.

Køb et Seiko i København hos den rigtige urmager

To gode urmagere København:

Klarlund – Køb dit luksus ur her

Klarund er en institution blandt danske urmagere. Siden 1947 har man kunne købe sit luksus ur hos Klarlund. Klarlund den urmager i København, hvor der sælges flest Rolex-ure.

Klarlund fører blandt andet: Rolex, Vacheron Constantin, Tudor, Hublot, Omega og Glashütte?

Kultorvets ure guld sølv – god middelpris urmager i København

Indenfor dette segment er konkurrencen stor, og der er flere muligheder end indenfor luksus ur-segmentet. Vi kunne have valgt mange urmagere i denne kategori, men er valgt med at nævne Kultorvets ure gulv sølv som repræsentant for denne kategori alene af den grund, at butikken er repræsentant for den mindre københavnske urmager.

Kultorvets ure guld sølv fører blandt andet: Swatch, Seiko, Tissot og Skagen ure.

Kan man forhandle om prisen på et ur i København?

En af de spørgsmål som mange overvejer er muligheden for at forhandle om prisen på det ur, som man ønsker at købe?. Generelt er urmagere i København ikke særligt interesseret i at forhandle om prisen på et ur. Men det er naturligvis muligt at forhandle om prisen på visse ure.

Hvis der er tale om de dyre og mest eftertragtede ure på markedet som Rolex og lignende, så er det sjældent muligt at forhandle om prisen. Avancen på disse ure er sjældent særlig stor, og butikkerne er sjældent interesseret i at reducere avancen yderligere. Men hvis du køber mere end et ur, er det måske muligt at gøre en god handel på det andet ur.

Hvis man i stedet vælger at købe et ur, der er billigere end et luksus ur, er mulighed for at gøre en god handel nok større end eksempelvis at få rabat på et Rolex ur.

Spørg i butikken. Det kan jo være at I kan forhandle, men du skal nok ikke regne med noget?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *