Køb Rolex online – er det sikkert? Og Hvordan skal det gøres?

Det er hævet over enhver tvivl, at Rolex er et af de mest populære ure i verden, hvis ikke det mest populære. I Danmark er Rolex særligt populært. På grund af den store efterspørgsel er det umuligt for Rolex at forsyne markedet med tilstrækkeligt med ure af de mest eftertragtede modeller som eksempelvis Submartiner, GMT og Daytona.

Der produceres omkring 1 million Rolex-ure om året, og det er ikke nok til at dække behovet.

Køb et nyt Rolex på nettet

Det er muligt at købe et nyt Rolex online, hvor der eksempelvis tages kontakt til en urmager på nettet og aftalen indgås men, hvor uret hentes fysisk.

Hvis det er en urmager, som du kender og stoler på, behøver du naturligvis ikke begive dig til det store udland for at hente uret. Men alternativet er, at se på mulighederne hos udenlandske urmagere.

Køb Rolex på nettet

Køb et brugt Rolex online

Da det ikke er muligt for Rolex at producere tilstrækkeligt med ure til at imødekomme markedets behov, har markedet for brugte Rolex-ure oplevet eksplosiv vækst de senere år.

Ikke mindst på nettet er salget af de eksklusive Rolex-modeller vokset og en række især udenlandske ur-platforme, som køber og sælger luksusure er opstået. Det er en mulighed, at købe et Rolex-ur på disse platforme, men det skal understreges, at priserne på brugte Rolex-ure af de mest eftertragtede modeller ofte er højere end nypriser.

Undersøg markedet ordentligt før du køber

Det siger sig selv, at der er en vis risiko forbundet ved at købe et Rolex-ur på nettet. Vi anbefaler, at du ser dig godt for og – som minimum – overholder følgende råd:

Gør dit forarbejde

Tjek den online ur-platform, som du skal til at købe uret på. Trustpilot og diverse ur forummer er et godt sted at starte. Husk at sikre dig, at der er mere end et par enkelte anmeldelser på de forskellige forummer og anmeldelsesplatforme, da hjemmesider kan føle sig fristet til selv at bidrage med anmeldelse af egne eller konkurrentenes hjemmesider.

Har forhandleren en fysisk adresse?

Når du ønsker at købe dit Rolex ur online, er det en god ide, at sikre dig, at forhandleren af uret har en fysisk adresse. Endvidere er det en god ide, at undersøge, om virksomheden rent faktisk hører hjemme på den oplyste adressen.

Det er også en god ide, at undersøge virksomhedens størrelse og antal medarbejdere. Dette kan for eksempel gøres på Linkedin eller på Proff.dk i Danmark.

Certificeret Værksted

Er der garanti for, at urets ægtehed og stand? Det giver ingen mening, at købe et Rolex på nettet, hvis der ikke er garanti for produktets ægtehed.

Den platform, som uret sælges fra, skal have adgang til egen certificeret urmager, der kan garantere urets ægtehed.

Besøg sælgers adresse

Når man køber et Rolex-ur på nettet, bør man selv tage ned og hente uret på sælgers adresse. Det er derved udmærket, at finde Rolex-uret online, men selv tage ned og hente uret. Prisen på uret nødvendiggøre rettidig omhu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *