Hvorfor dit valg af ure og smykker kan have betydning for din karriere

Der Findes naturligvis mange årsager og dårlige undskyldninger for at interessere sig for ure og smykker. For det første er ure og smykker naturligvis fantastiske, og indeholder ofte fantastisk håndværk og design. Nu er vi naturligvis ikke helt upartiske, men vi er store fans af ure og smykker, i stort set alle prisklasser og former. Ikke desto mindre mener vi, at det sandt, at ure og smykker er nogle af de mest interessante accessoires på markedet. 

Ure og smykker som markør for succes

Men ud over at være en fantastisk hobby, kan man også argumentere for, at et smukt ur har en signalværdi, som ikke er helt uvæsentlig heller ikke i arbejdssammenhæng. Et ur eller et smykke har en form for kulturel bytteværdi, der også kan influere på dit arbejdsliv.

Et smukt ur eller smykke signalerer succes

Som sagt kan man argumentere for, at et ur også kan være en form for arbejdsredskab. Når man ser et smukt ur på armen af et andet menneske tænker man automatisk, at denne her succeser.

Succes sættes ofte være lige med dygtighed, og det er derfor nærliggende for beskueren, at drage konklusionen at personen med det smukke ur- eller smykke – er dygtig og succesfuld.

Forretningsservice er et sted med fokus på prestige og succes

Et sted hvor følelsen af succesen og dygtighed ikke kan overvurderes er forretningsservicefagene. Hvad enten du er advokat, revisorer, eller Virksomhedskonsulent, er det ikke dårligt at signalere succes og dygtighed. For eksempel er en advokat en dygtig men også dyr samarbejdspartner. Derfor kan det være en god ide, at give kunden hele pakken.

Eksempler på smukke ure og smykker

Det er naturligvis vanskeligt at diskutere smag, og det ved vi heller ikke gå ind på, men et par eksempler på succes, dygtighed og lækker livsstil kunne være:

Cartier ure og smykker – elegance.

Chopard ure og smykker – succes, elegance og kendskab til de mindre anerkendte mærker.

Rolex – succes og kvalitetssans. 

Hvilke ure er de mest elegante på markedet?

Det er svært at sige, smag og behag er som bekendt forskellig, men et Cartier Tank er et godt ur.

Hvilke ure foretrækker advokater?

Advokater er lige så forskellige som alle andre mennesker, men et godt bud er samme ur, som de fleste andre danskere drømmer om, et Rolex.

Tiltrukket af advokatbranchen og lækker livsstil?

Mange advokater arbejder hårdt men tjener godt. Når man tjener godt, kan man købe lækre ting som ure og dyrt tøj. Kort sagt en lækker livsstil.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *