Guldsmed Aalborg – de bedste guldsmede i Aalborg!

Der kan være mange grunde til at købe et nyt smykke – selvforkælelse, Kærlighedsgave, fødselsdagsgave, julegave, bryllup med mere. Men hvor finder mand den rigtige guldsmed, der kan opfylde sine smykkebehov.

Hvis du er nordjyde og vil handle lokalt, så er Aalborg et godt sted starte.

Få steder har så stort fokus på det gode håndværk som Aalborg. Kunsthåndværk er i høj kurs i byen, ikke mindst guldsmede der er rigt repræsenteret i Aalborg. Men de mange valgmuligheder kan også være en udfordring, da der kan være svært at vælge. Derfor har vi udarbejdet denne liste med bud på, hvor du kan finde den rigtige guldsmed for netop dig. Hvis du vil finde en ”guldsmed Aalborg” så se her!

De bedste guldsmede i Aalborg

Vi har undersøgt dine muligheder for at finde en god guldsmed i Aalborg indenfor forskellige prisgrupper og designs. Listen er ikke fuldstændig, men er et bud på, hvem der er de bedste guldsmede i Aalborg.

Nogle gode bud:

Guldsmed Helbo

Østerågade 13

9000 Aalborg

Prisniveau: Middel

Overordnet vurdering: God!

Charlott´s Diamonds 

Telemannsvænget 2

9200 Aalborg

Prisniveau: Middel

Overordnet vurdering: God!

Smykkeform

Bispensgade 8, 9000 Aalborg

Prisniveau: Middel

Overordnet vurdering: God!

Hvorfor er guldsmedene på listen gode?

Antallet af talentfulde guldsmede i Aalborg er højt, og det kan derfor være svært at finde den rigtige. De guldsmede, som vi har placeret på listen, er valgt ud fra flere kriterier: Anmeldelser på Trustpilot og forummer, sortiment, butikkens beliggenhed, historie og butikkernes indretning har også betydning for vores evaluering af de enkelte guldsmede.

Aalborg shopping guldsmede

Vælg den rigtige aalborgensiske guldsmed!

De opstillede kriterier for at være en god guldsmed kan være en rettesnor, men det vigtigste er naturligvis om du kan lide smykket. Smag kan og skal ikke diskuteres. Det er ene og alene din smag, der bør være afgørende og ikke alle mulige smagsdoktorer som din kæreste eller andre.

Fokuser på det design som er butikkens overordnede stil. Hvis det er egne smykker som den enkelte guldsmed sælger, bør det være i en stil, som du godt kan lide. Hvis butikken fortrinsvist sælger andre mærkers design, bør du gå efter butikker, der fører de mærker, som du godt kan lide.

Det er samtidig en god ide, at holde sig til sit budget, og ikke lade sig lokke til at gå over budget.

Guldsmede udenfor Aalborg

Hvis du – mod forventning – ikke kan finde et smykke lokalt, der passer til dine krav og ønsker, er det største udvalg af smykker i Aarhus og særligt i København. Odense og Aalborg er begge to glimrende steder at købe smykker, men København og Aarhus er de to store “guldsmede byer” i Danmark.

Det skal understreges, at udbuddet af billige og mellempris smykker i Aalborg er lige så stort som i København eller Aarhus. Derimod er udvalget af i de dyre mærkevarer mere begrænset i Aalborg end i eksempelvis Københaven. Chopard, Cartier og Jeannette Nørlund fås primært i København og Aarhus.

Pris, pris, pris …

Det er med smykker som med så mange andre værdigenstande, det er vigtigt, at du ikke overkøber i forhold til dit budget Et smykke kan jo som bekendt både være meget billigt og meget dyrt.

Inden du går på smykkejagt er det en god ide, at du har en klar ide om, hvor meget du vil bruge på smykket. Hvis det er et billigt smykke, du er ude efter, er det nok en dårlig ide, at købe et smykke i en anden prisklasse.

Lad være med at købe smykker som en investering

Hvis du overvejer at købe et dyrt smykker, skal du være klar over at smykker sjældent er en god investering. Det er kun i sjældne tilfælde, at man kan sælge et smykke for mere end man købte det. Generelt er smykker ikke en god investering.

Ædelsten og guld kan være en god investering, men forarbejdede smykker er det sjældent. Guldsmedens løn i forbindelse med a af smykker er en stor del af smykkets pris, og materialerne udgør typisk kun en del af prisen. Guldsmedens arbejdsløn udgør en væsentlig del af smykkets pris, og smykket kan derfor langt fra altid sælges for samme beløb, som man har givet for det

Guldsmed Aalborg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *