Guldsmed Odense – hvor kan man købe smykker i Odense?

At der er gode shopping-muligheder i Odense indenfor finere kunsthåndværk, ved de fleste. Der skulle derfor være gode muligheder for, at finde et passende smykke i byen. Spørgsmålet som man bør stille sig selv er nærmere, hvilket smykke man skal vælge og hvorfra? Leder du efter en guldsmed Odense – se her!

Indstil sigtekornet – de bedste guldsmede i Odense

Vi har lavet en liste med nogle ideer til guldsmede i Odense, som du bør tjekke ud. Det betyder ikke, at du skal vælge en af disse som din næste guldsmed, men du skal nærmest se det som inspiration.

Her er nogle gode bud:

Guldsmed Helle Elmgreen

Vestergade 63

5000 Odense

Prisniveau: Middel

Overordnet vurdering: God!

Von Finger ApS.

Vestergade 23

5000 Odense

Prisniveau: Middel

Overordnet vurdering: God!

Odense Perlen ApS.

Ållykke allé 32

5000 Odense

Prisniveau: Billig til middel

Overordnet vurdering: God!

Ragnar Ure & juveler

Jernbanegade 3

5000 Odense

Prisniveau: Dyr

Overordnet vurdering: God!

Pandora.

Ørbækvej 75, 5220 Odense

Prisgruppe: Billig.

Overordnet vurdering: God!

Hvordan har vi fundet de bedste guldsmede i Odense?

Og hvorfor er guldsmedene på listen gode? Vi har været inde kigget på deres sortiment, beliggenhed, historie, butikker samt anmeldelser på Trustpilot.

På denne baggrund har materialet har vi udvalgt nogle gode bud på den næste guldsmedebutik, som du skal besøge.

Tænk dig godt om

Inden du køber et smykke, særligt et dyrt smykke, bør du tænke dig godt om. Her er tre overvejelser, som du bør gøre, inden du sætter dig fast på en guldsmed.

Når du har gjort dig disse overvejelser, er du skarp på, hvordan dit kommende smykke skal være? Og til hvilken pris.

Hvilken stil går du efter?

Der er findes mange butikker og mange forskellige design, hvilket også gør sig gældende i Odense. Alle har sin helt egen stil, sin helt særlige måde at sætte tøj og accessoires sammen på. Men har de odenseanske guldsmede de rigtige designs for dig?

Der er design til enhver smag i Odense – er du til det seneste nye eller de gamle klassikere, det hele kan fås i Odense.

Hvilket prisleje?

Der findes naturligvis billige og meget dyrt smykker, hvilket også gør sig gældende i Odense. I Odense kan du få smykker i alle prisklasser. Du kan købe et smykke til en flad halvtresser eller en Gucci- eller et Chopardsmykke i en helt anden prisklasse.

Odense har lidt af det hele omend udvalget af de mest eksklusive smykkemærker ikke er lige så stort som i København og Århus.

Har du tillid til guldsmeden?

For det tredje er der spørgsmålet om tillid.

Selvom Odense alt andet sige er en relativt lille ”storby”, kan man ikke kende alle mennesker og butikker i byen. Man kan ikke stole blindt på en guldsmed selvom denne har butik i Odense. Spørg omkring dig. Har nogle af dine venner erfaring med at købe smykker i butikken, og undersøg om der står noget på Trustpilot, Facebook og andre steder, hvor forbrugerne deler ud af deres erfaringer?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *