Urmager Frederiksberg – hvor finder du en god urmager på Frederiksberg?

København er naturligvis det sted i Danmark, hvor der findes den højeste koncentrationer urmager. Kvaliteten er høj og butikker som eksempelvis Klarlund leverer ure og services af høj kvalitet, ikke mindst i forbindelse med køb af dyre ure. Men andre urmagere fra andre nærliggende kommuner har også høj kvalitet.

Urmagere på Frederiksberg

Frederiksberg er leveringsdygtig i dygtige urmagere, med håndværk og sortiment i orden. Det er ikke svært at finde en urmager på Frederiksberg. Alt hvad man behøver er, at gå ind på Google og skrive ”urmager Frederiksberg”. Den har du måske allerede gjort, og måske har du allerede fundet den rigtige urmager for dig, måske ikke.

Skønne Frederiksberg

Det meste af det, som man kan sige om Frederiksberg, er allerede sagt. Frederiksberg kommune er placeret midt i Københavns Kommune, og er kendt som et af de mest eftertragtede steder at bo i Danmark. På Frederiksberg er der plads til alle typer mennesker, og livsstilen er generelt afslappet. Der bor over 100.000 mennesker på Frederiksberg, så kommunen er på størrelse med nogle af de allerstørste byer i Danmark.

Hvem er den bedste urmageren på Frederiksberg?

Udvalget af urmagere på Frederiksberg er stort. Både i forhold til salg af nye- og brugte ure, udmærker Frederiksberg sig med en række gode butikker, der kan levere ure af høj kvalitet. Som tidligere beskrevet på denne blog, er især smykker et vækstområde på Frederiksberg, men også urmagere vinder stille og roligt indpas i bydelen.

Etablerede urmagere

Urmagerne på Frederiksberg falder typisk i to grupper.

Den første gruppe af urmageren på Frederiksberg er etableret urmager, som har eksisteret i mange år, og som overlever på kvalitet og stor ekspertise indenfor området. Af denne type urmageren på Frederiksberg skal nævnes Tranberg, der har ligget på Gammel Kongevej siden 1896. Mere Frederiksbergsk og historisk kan det næsten ikke blive 😊

Frederiksberg ure

De nye urmager på Frederiksberg

De senere år er konkurrencen i blandt Frederiksberg urmager taget til. I takt med at store kædebutikker indenfor smykker og ure har vundet indpas, er konkurrencen på eksempelvis mellempris segmentet blevet større også på Frederiksberg. Især i Frederiksberg-centret, er det muligt at indkøbe ure og smykker til en rimelig pris. Visse dele af sortimentet, er det samme som, hos de mere etableret og gammeldags urmager på Frederiksberg, mens andre varer er nye, og måske kædernes egne mærker.

Urmagere på Frederiksberg

Vintage ure på Frederiksberg

Men de nye kæder på Frederiksberg dækker en del af middelprismarkedet, er især vintage ure en hyppig vare. Flere af de etablerede ur magere på Frederiksberg med historien i orden har vintage ure som en vigtig del af sortimentet. Især ure fra det øvre mellemsprismarked som Tissot og Seiko er velrepræsenteret på Frederiksberg.

Under alle omstændigheder er urmagermarkedet på Frederiksberg stærkt, og hvis man er på jagt efter et nyt ur, så vil et besøg udenfor København K være en god mulighed.

Findes der gode urmagere på Frederiksberg?

Ja bestemt. Området har især flere gode og velassorterede urmagere. Ikke mindst urmagere med en lang historie.  

Køb vintage ure på Frederiksberg?

Der findes flere gode urmagere på Frederiksberg, der sælger vintage ure. Især klassiske ure i mellemprissegmentet er rigtigt repræsenteret.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *