Køb et Rado ur på nettet. Du kan se Rado ur priser her!

Rado ure fortjener opmærksomhed. Urmærket, der hører til i den tunge prisklasse, er ejet af den schweiziske ur gigant Swatch Group. Da prisen naturligvis betyder noget, har vi samlet Rado ure priser her. Vi kan naturligvis ikke liste priser på alle Rado ure, men vi kan lave en nedslag på nogle af de mest populære Rado ure. Derefter er bolden hos dig.  

Rado ures historie

Oprindeligt blev Rado ure grundlagt af Schlup & Co. in Lengnau i Schweiz i 1917. I 1950erne fik urene navnet Rado.

I dag er Rado ure især kendt for deres brug af højteknologiske materialer,  som for eksempel keramik, som en vigtig del af materialerne til deres urproduktion. Urene er ydermere kendt for deres søheste- og anker mærker, der indikerer at urene er vandtætte, og om de er automatiske eller ej.

Køb Rado Florence Classic Diamonds

Ovenstående er et smukt Rado Florence Classic Diamonds. Bemærk brugen af keramik, som Rado er kendt for.

Køb dit Rado ur online

For et ur i denne prisklasse er det naturligvis nærliggende at besøge en urmager for at besigtige varen. Og det er absolut anbefalelsesværdigt at have ure i hånden inden man beslutter sig for at købe. Da der nogle gange er online urmagere, der sælger Rado ure til en billigere pris online, så skader det ikke at undersøge online ur markedet inden man køber.

Der kan være penge at spare.

Rado forhandlere online

Det er som sagt muligt at købe et Rado ur online og gøre en god handel.

En af de førende online forhandlere af Rado ure er Goldentimes. Virksomheden Goldentimes – er grundlagt i Aalborg i 1997, og er, udover en butik i Aalborg, en af de helt store online forhandlere af ure i Danmark. Goldentimes er forhandler af Rado, og er kendt for deres mange gode tilbud.

Køb Rado Centrix online

NB! ovenstående er et affiliate link.

Det mest populære Rado ur er Rado Centrix

Det mest populære Rado ur på markedet er Rado Centrix. Uret gås i forskellige størrelser og farver, og findes både som quartz ur og automatisk ur. Prisen på et Rado Centrix går fra cirka 10.000 DKK og op afhængig af materiale mm. Ovenstående model koster omkring 20,000 DKK.

Online priser på Rado ure

Rado ure er af høj kvalitet, og det afspejles på prisen, der varierer fra omkring 4.000 til 40.000 DKK afhængig af farve og model. Et Rado ur kan således købes til nogenlunde samme pris som et Semi-billigt Seiko ur eller en af de billigste modeller af Rolex.

Hvilket Rado ur er det mest populære?

Rado Centrix er den mest populære Rado model.

Hvor køber man Rado ure online?

Der findes en række steder, hvor man kan købe Rado ure billigt. Der kan være penge at spare.

Hvor kan man finde et billigt Rado ur?

Der kan være penge at spare ved at købe sit Rado ur online. Der findes en række danske og udenlandske forhandlere, som man kan tjekke ud.

Rado priser

Mange spørger, hvad prisen er på et Rado ur. Prisen varierer mellem omkring 4000 DKK til 40000 DKK.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *