Du kan trygt købe Pilgrim smykker online

Et af de helt store smykkemærker på det danske marked for relativt billige smykker er Pilgrim. De vel designede smykker I nordisk stil har været et hit hos mange smykkekøbere i en årrække, og Pilgrim sælges i dag ikke alene på hjemmemarkedet men i mere end 50 lande.

Det er i dag muligt, at købe Pilgrim smykker online eller i en fysisk butik. Der findes Pilgrim butikker og forhandlere over hele landet. Men hvad er at foretrække – handel i butik eller online?

Vi har undersøgt på fordele og ulemper ved de to shopping former. Vi håber, at vores afdækning kan hjælpe dig til at finde, den helt rigtige shopping form for dig.

Butik eller køb på nettet – for og imod!

Dette er generelle betragtninger for- og imod salg på nettet. Følgende liste relaterer ikke nødvendigvis til Pilgrim, men om detailhandlen generelt.

For:

  • Priser
  • Bekvemlighed
  • Overskuelighed
  • Undgå mersalg

Imod:

  • Oplevelsen af shopping
  • Intet besvær med at sende varer retur
  • Manglende fagmand

Pilgrim smykker online

Pilgrim har de seneste år fokuseret mere på de digitale salgskanaler end tidligere, hvilket har medført, at en stadigt større del af virksomhedens omsætning stammer fra net salg.

Det øgede salg på nettet kan skyldes bekvemmelighed. Det er nu bare lettere at få smykket bragt til døren end at købe dem i butikken. Det kan også være, at du vil at prøve smykket i butikken for derefter at gå hjem og tænke over det. Eller det kan være ønsket om, at gøre en god handel.

Der kan være mange grunde til at handle på nettet.

Pilgrim tilbud Online

Hvorfor skal du købe Pilgrim smykker på nettet?

Hvorfor skal man købe Pilgrimsmykker online og ikke i en fysisk butik? fordi:

Priser: Pilgrim smykker online tilbud

Inden du køber et Pilgrim smykke, er det en god ide, at undersøge, om det er muligt at finde det ønskede Pilgrim smykke billigere på nettet. Pilgrim har ofte gode tilbud online så hvorfor ikke undersøge, om det ønskede smykke er på tilbud?

Måske er du mere interesseret i at få smykket med hjem fra butikken med det samme. Hvis du godt kan vente, kan du jo vente med at købe smykket til du kommer hjem, og se, om der er penge at spare.

Bekvemlighed: få Pilgrim smykker leveret direkte til døren

En af de store fordele ved online Pilgrim shopping er bekvemlighed. Det er bekvemt at modtage en pakke i hjemmet

Alternativt må man i en fysisk butik og købe varen. I en fysisk butik er der den risiko, at den første butik ikke har den vare, som du ønsker, hvorfor du købe varen i en anden butik.

Ved at købe Pilgrim smykker online har man adgang til alle Pilgrim smykker, der findes på lager i hele landet.

Overskuelighed: man kan se sortimentet i fred og ro

Et andet plus ved shopping på nettet er overskuelighed. Man kan sætte sig med en kop kaffe i stuen derhjemme, og i fred og ro gennemse kollektionen. Det er ofte en god ide, at du sætter dig ordentligt ind i varen, og at du betragter smykkerne flere gange inden du beslutter dig.

Et smykke kræver overvejelse, og at man føler ordentligt efter om det er det smykke man ønsker. Det gælder også et Pilgrim smykke.  

Køb Pilgrim smykker online

Undgå mersalg: Når du handler online, bliver du ikke ledt hen imod mersalg!

Det sidste argument for at købe dine smykker på nettet, som vi har kunne komme i tanke om er, at undgå at købe mere, end du skal bruge. Mersalg er en disciplin, der er en væsentlig del af at være en god sælger. Der er ofte meget store avancer forbundet med, at sælge et smykkeskrin etc. i forbindelse med et salg, og sælgeren i butikken vil derfor forsøge at sælge mere end køber egentligt havde tænkt sig at købe.

Det skal understreges, at dette afsnit er ikke specifikt rettet imod Pilgrim, men i mod detailhandlen generelt.

Nogle af de mest kendte detailhandelssalgsteknikker:

  • Ekspedienten prøver at opnå tillid hos køber igennem konversation. Tillid gør et salg lettere, da kunden “får paraderne” ned.
  • Gode ekspedienter er gode til at aflæse kundernes type, og bruger dette til at fremtvinge et salg. Produktspecifikkationer går rent ind på den indadvendte type mens den udadvendte type foretrækker at tale om produktets ydre.
  • Gratis “gaver” gør kunden mere sandsynlig til at købe noget.

Online er der også forsøg på yderligere salg, men dette er ofte let gennemskueligt, og let at “klikke sig videre fra”.

Hvorfor skal du købe Pilgrim smykker i en butik og ikke på nettet?

Der er også gode argumenter for at købe Pilgrimsmykker i en butik og ikke på nettet? Se her:

Oplevelsen af shopping

For mange er shopping forbundet med at gå rundt i byen og kigge på butikker. Samtidigt er det altid rart, at mærke på de produkter, som man overvejer at købe. hvis du foretrækker oplevelsen af shopping, og ikke lader sig presse til at købe mere end du har brug for, så er butikkerne nok det rigtige indkøbssted for dig.

Intet besvær med at sende en vare retur

Alle os online køber kender det – man har bestil noget rigtigt lækkert på nettet, og så var det bare ikke lige dig, når det kommer frem. Besværet med at pakke produktet ned igen, og bevæge sig ned på posthuset for at sende produktet tilbage er bare en kilde til irritation.

Pilgrims online shop synes at have et rigtigt godt retursystem for varer købt på nettet, men man skal stadigvæk ned på posthuset med pakken.

Manglende fagmand/ fagkvinde

Hvis det lykkedes at finde en ekspedient, der rent faktisk ved noget om det produkt, som du ønsker måske at købe, så kan det være en stor hjælp. Dette er naturligvis mere fremherskende med mere komplicerede produkter, men ikke desto mindre kan det også være en hjælp i forhold til varer som smykker.

Rigtig god shopping!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *