Køb Orient ur i Danmark! Hvor? Hvordan? Hvorfor?

Har du indstillet sigtekornet på et Orient Star ur? Det er ikke et dårligt valg med god “value for money”. Køb dit Orient ur her, og lad os guide dig igennem processen..

Orient ure er Japansk kvalitet

Der er ingen tvivl om, at Schweiz er den mest kendte ur producent i verden. Dette skyldes naturligvis, at de største og dyreste ur mærker som for eksempel Rolex, kommer fra Schweiz. Hvad de færreste ved, er at Japan er en af de førende producenter af ure i verden.

I Japan er man ikke mindst dygtige til at lave kvartsure af meget høj kvalitet. Store etablerede urmærker som Seiko, Casio og Citizen kender de fleste ur interesserede, men der findes også en underskov af andre højkvalitetsmærker, som ikke er lige så alment kendte.

Orient Star er et af de japanske urmærker, der burde være en del af pensum. Orient-ure har nogle af de flotteste design og den højeste kvalitet på markedet. 

Hvad er et kvartsur?
Et kvartsur er et yderst præcist ur, der drives af svingninger på en kvartsplade. Svingningerne på kvartspladen skaber varierende elektriske spændinger på pladen, og uret år. Et kvartsur kræver et batteri.  

Orient Stars historie

I mange år har Tama Keiki Co. Ltd produceret kvartsure af høj kvalitets til det globale marked. Firmaet blev stiftet i 1950, og begyndte året efter producere uger. I 2017 blev Tama Keiki Co. Ltd. lagt samme med Seiko-Epson. Sammenlægningen af de to virksomheder har ikke gjort urenes kvalitet lavere, og Orient Star har fuld fortjent fans rundt om i verden.

Køb Orient ur i Danmark

De senere år er Orient ure blevet mere kendt i Danmark. Dette skyldes ikke mindst kendte italienske blogger med følgere herhjemme, der er begyndt at bære uret med italiensk elegance. Samtidigt er Orient et mærke, der ofte sælges online til skarpe priser. Hvis man er interesseret i et godt ur til en rimelig penge, er Orient- eller Seiko ure to af de bedste alternativer til de allerdyreste.

De mest populære Orient Star modeller

Orient Star producerer en lang række kvalitetsure, og mest populære ure på markedet er ”Bambino” og ”Orient Ray II”.

Køb Orient Bambino ur i Danmark

Orient Bambino

Et af Orients mest populære ure er utvivlsomt ”Orient Bambino”. Navnet ”Bambino” refererer til urets løbende opdateringer, som løbende gør uret bedre og bedre. Anden generation af ”Bambino” indeholder automatisk bevægelses, der driver uret. Uret har 40 timers strøm reserve.

Orient Ray II

Orient Ray II

Dykkeruret Orient Ray II indeholder en række gode features og funktioner, der har været med til at gøre uret populært. Kasse er 41,5 mm/13 mm, og uret har en strømbesparende funktion på godt 40 timer. Uret kan gå ned til 660 fod. 

Se også vores Orient Star favoritter her:

Orient Star Mechanical Revival Watch, Metal Strap - 42.3mm (RA-AR0303G) Limited

Smukkeste design: Mechanical Revival Watch, Metal Strap – 42.3mm (RA-AR0303G) Limited

Køb ORIENT STAR Mechanical Sports Watch, Metal Strap - 41.0mm

ORIENT STAR Mechanical Sports Watch, Metal Strap – 41.0mm

Hvad enten du vælger et ”Orient Bambino”, et ”Orient Ray II” eller en helt anden model, så er et Orient ur absolut et glimrende valg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *