Sådan deltager du i en Rolex auktion

Ligesom tilfældet er med dem, der køber sit Rolex online på en platform eller en online ur-mager, er det muligt at erhverve et Rolex-ur på en auktion for luksusure. Faktisk er Rolex så populært, at man til tider fristes til at kalde auktioner med luksusure for Rolex auktioner.

Online auktioner

På de fleste danske auktionshuses hjemmesider findes der online auktioner, hvor også luksusure handles til den aktuelle pris plus salær naturligvis. En decideret Rolex auktion er der dog ikke tale om, men Rolex er rigt repræsenteret på velassorterede auktionshuses online auktioner.

Fysiske auktioner med Rolex-ure

Det skal understreges, at det sjældent er de mest værdifulde Rolex-ure, der udbydes på online auktioner. De særligt værdifulde ure sælges på fysiske auktioner.

De allermest værdifulde luksusure i verden sælges på store internationale auktioner som eksempelvis Christies. Selvom ikke alle har mulighed for at lægge vejen forbi Christies auktioner rundt om i verden, må auktionshuse som netop Christies vurderes som et sikkert sted for salg af brugte Rolex-ure som kan betros at stå for logistikken i forbindelse med ur-købet.

Den Blå Avis er ikke en Rolex auktion!

I Danmark vil en søgning på ”brugte Rolex-ure” på Google føre til et vælg af udbud af Rolex-ure på Den Blå Avis. Hvis man skal investere i et Rolex-ur, som alt andet lige er et bekosteligt ur, bør man ikke købe sit Rolex-ur på Den Blå Avis. Dertil er risikoen for forfalskninger eller at uret er stjålet for stor.

Hvis du alligevel vælger at købe dit Rolex-ur på Den Blå Avis, bør du som minimum sikre dig, at der følger en kvittering og et ægthedsbevis med uret. Selvom Den Blå Avis gør meget for at komme hælervirksomhed til livs, så er det svært at undgå, at tyve og dygtige forfalskere slipper igennem netmaskerne.

Når der er tale om et så dyrt produkt som et Rolex-ur, vil det være ærgerligt at købe et stjålent ur eller en forfalskning. 

køb af ur på en auktion

Generelle råd til køb af et Rolex på en auktion

Generelt gælder de samme råd i forbindelse på en Rolex auktion, som du bør være opmærksom på i forbindelse med andre Rolex-ur køb på nettet. Du bør – som minimum – sikre dig, at uret er ægte, at sælger er troværdig, at sælger har en fysisk adresse og at sælger er certificeret til at arbejde med Rolex-ure.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *