Pilgrim smykker – god kvalitet til gode priser

pilgrim smykker

Leder du efter pæne smykker til gode priser, så er smykkerne fra Pilgrim et rigtig godt bud. Hos Pilgrim har du et væld af muligheder. Pilgrim har lige fra øreringe, halskæder, ringe til ure, solbriller og andre accessories. I denne artikel tager vi dig igennem, hvad du kan finde af gode ting og sager af Pilmgrims smykker, og hvordan du passer, plejer og holder dem bedst.

Smykker til kvinder

Uanset om du skal finde noget til din mor, søster, veninde, kusine eller andre kvinder i dit liv, er der altid noget at finde hos Pilgrim.

På deres hjemmeside, kan du let blive fristet af alle deres smykker. Der er stort set ikke noget på hjemmesiden der ikke er til at betale. Mange af smykkerne er belagt med sølv eller guld, og er altså ikke massive ædelmetaller. Pilgrim er blandt andet kendte for deres flotte design, som højst sandsynligt vil falde i enhvers smag. Hvis du handler Pilgrim smykker nu, kan du få hele 10% rabat på alt.

Smykker til mænd

Overraskende nok, er det de færreste, der sælger smykker til mænd. Der er større og større efterspørgsel på det, men vi ser stadig et fåtal af virksomheder, der laver smykker til mænd. Desværre er Pilgrim med på denne liste over virksomheder, der ikke helt er slået igennem med en kollektion af Pilgrim smykker til mænd.

Her hos ursamleren, er vi på udkig og jagt efter denne efterspørgsel. Så hold dig gerne opdateret her på siden, så du kan være up to date med nye smykkekollektioner til mænd.

Læs også: De bedste billige smykker online – top-3 online platforme for billige smykker.

Pleje af Pilgrim smykker

Smykkerne fra Pilgrim er både fri for bly og nikkel. Alle deres smykker er lavet af zink og eller messing. Ørestikken i øreringene fra Pilgrim er alle lavet af kirurgisk stål. Det betyder, at du har langt større sandsynlighed for at undgå infektion og inflammation i øret. Det er dog stadig yderst vigtigt altid at holde en god hygiejne for at minimere risikoen for bakterier. For at opnå smykkernes levetid fra Pilgrim, er alle smykkerne belagt med enten guld eller sølv.

Hvad angår smykkepleje, så er en mikrofiberklud vredet op med varmt vand og lidt opvaskemiddel oftest den bedste løsning for rengøring, pasning og plejning af smykker. Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel det gør for dine smykker at give dem en omhyggelig omgang rengøring i ny og næ. Det er bestemt ikke noget der behøver at tage lang tid eller noget du skal gøre ofte. En gang hvert halve år er helt fint, hvis ikke du bruger dine smykker i ekstra snavsede omgivelser til dagligt.

I forhold til metaller, er det også vigtigt, at du ved hvad du må bruge, når du skal rengøre dine Pilgrim smykker.

Sådan renser du dine guldsmykker eller sølvsmykker

Som nævnt tidligere, så er det første skridt til at rengøre smykker en fugtig varm klud. Helst en mikrofiberklud, hvis du ejer sådan en. Ellers kan et blødt viskestykke eller en ren karklud også bruges. Undgå at bruge servietter eller køkkenrulle, da disse kan give små ridser i metallet. Har dine smykker været ude for fugt eller kemikalier, kan det fremprovokere processen for hurtigere oxidering af dine smykker. Undgå derfor at udsætte dine smykker for dette.

Er dine smykker fra Pilgrim meget medtagede, kan det være en rigtig god idé at lave et varmt vandbad til dem med opvaskemiddel. Lad dem ligge i en times tid og tør dem derefter grundigt, igen med mikrofiberkluden eller et blødt viskestykke. Det er vigtigt, at dine smykker er helt tørre, og ikke ligger og samler fugt. Sker dette, kan du godt regne med, at der kommer pletter eller skjolder, hvor du her er nødt til at starte forfra med processen igen.

Uanset, hvor godt du holder dine smykker, vil de oxidere med tiden. Oxidering er en kemisk reaktion der opstår, når metallet er i kontakt med luft, kemikalier og snavs. Oxidering kan optræde i form af pletter eller mørke skjolder. Du kan minimere risikoen ved at opbevare dem korrekt og ikke lade dem ligge i omgivelser, hvor de er udsat for hurtigere oxidering. Opbevar dem derfor i et tørt og rent sted. Vi fraråder derfor på det kraftigste at opbevare dem på badeværelset. Sidst men ikke mindst, skal du tage smykkerne af, når du skal sove, bade og dyrke sport for at undgå hurtigere oxidering. Det er vigtigt at huske på, at du ikke må bruge kemikalier til at rengøre dine Pilgrim smykker.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *