Certina dykkerure

Certina dykkerur

Certina dykkerure er nogle af de mest populære dykkerure. Certina er helt tilbage fra 1888, kommer fra Schweitz og er stadig yderst moderne. Designet er unikt og stilfuldt, det går godt til enhver stil. Vi tager dig igennem lidt af hvert af, hvad du bør vide i forhold til Certina dykkerure.

Hvorfor vælge et Certina dykkerur?

Udover, at urene ser hamrende godt ud, så er priserne faktisk ganske fornuftige. Hvis du leder efter et lækkert dykkerur, men ikke vil bruge et Rolex-budget på det, så er Certina et rigtig godt valg og du får meget for pengene. Certina dykkerure føles lækkert og behageligt at have på. Materialerne er i top, og det elegante look giver urene et tidløst design, der aldrig går af mode.

Dykkerurene er kendte for at have et maskulint look. Selve urenes kasser er ofte kraftige, så nogle af dem kan godt se en anelse store ud på håndleddet. Men det kan du selvfølgelig selv føle dig frem med, når du prøver nogle af disse Certina dykkerure.

Leder du efter et ur, som kommer tæt på kvaliteten af Rolex og Omega, men derimod har en overkommelig pris, så er Certina et rigtig godt valg.

Brugte Certina dykkerure

Skal vi få prisen længere ned på disse ure, så er det en god idé at købe et brugt ur. Ure er som regel ikke noget, der slides særligt meget på. Som oftest kan der måske være et par enkelte ridser i glasset eller et par skræmmer på nogle af leddene, som nemt kan udskiftes hos en urmager. De fleste mennesker, der har dyre ure, har dog som oftest en vis ømhed or sårbarhed over for deres ure.

Hvis du skal til at købe et brugt ur, vil vi anbefale dig at lede på dba.dk. Her kan du nemlig finde en masse fede ure i god kvalitet til en fin pris. Det er ikke alle, der har forstand på ure, så du kan nogle gange være heldig at finde ure, som du rent faktisk kan sælge videre.

Læs også: Investering i ure – Sådan laver du en god investering.

Vi vil anbefale at du får noget inspiration om Certina dykkerure på certina.com/dk. En Googlesøgning kan også gøre underværker, hvis du vil finde et dykkerur af ældre dato. Herfra kan du blot tage navnene og søge på navnene på DBA. På den måde har du rigtig gode chancer for at finde et lækkert brugt Certina dykkerur.

Certinas historie

Certina blev stiftet i år 1888, da Adolf Kurth og Alfred Kurth deres første fabrik af forsyningsdele til ure. De første medarbejdere hos Certina var familiemedlemmer, som hjælp til så fabrikken kunne løbe rundt og forsyne de nærlæggende virksomheder med fokus på salg af ure. Den lille virksomhed begyndte først at producere deres egne ure efter et par år. I 1938 ekspanderede virksomheden og på dette tidspunkt havde virksomheden over 250 ansatte. Allerede i 1955 havde Certina over 500 ansatte og de producerede over 1.000 ure om dagen. I 1972 var Certina nu blevet til 900 ansatte og på det tidspunkt, producerede virksomheden over 600.000 ure om året.

Historiske fakta om ure

  • De første armbåndsure blev udelukkende solgt til kvinder, da mænd så det som et feminint smykke. Selv i 1938 foretrak de fleste mænd at have lommeure i stedet for armbåndsure.
  • I 1936 blev det første digitale ur produceret og solgt. Det var drevet af fjedere Roterende skivelejere blev anvendt til at vise hvad klokken var i stedet for de analogiske pile, som man kender fra almindelige armbåndsure.
  • I 1971 introducerede virksomheden Biostar, der lancerede dette første ur, som kunne vise menneskelige biorytmer

Nu har du fået lidt mere viden om Certina dykkerure, og hvordan du kan finde et lækkert og stilfuldt ur, som passer til dig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *