JiaJia smykker er eksklusive new age krystaller til finesmeckerne. 

Amerikanske JiaJia er et interessant bekendtskab. Det der gør JiaJia særligt interessante, er deres evne til at kombinere eksklusivt smykkedesign med smukke krystaller.

JiaJias claim-to-fame er netop kombinationen mellem klassiske smykkekomponenter og krystaller på en effektiv og eksklusiv måde.

Smykker skabt til moder jord

Meningen med et JiaJia Smykke er at smykket skal symbolisere moder jord. Til dette formål er krystaller en vigtig del af udtrykket. For JiaJia er krystaller afsættet for at udtrykke kærlighed til moder jord. Dette sker ud fra den betragtning af krystaller udsender energier, der indeholder elementer, der er med til at hjælpe borgerne til at gøre det rigtige på jorden. 

Naturlige krystaller

JiaJia arbejder kun med naturlige krystaller af høj kvalitet, der er særligt udvalgt, naturlige og uslebne. Krystallerne er naturligvis etisk fremskaffet, og har på denne måde ikke været med til at skade jorden.

JiaJia krystaller

JiaJia benytter kun Eksklusiv krystaller

JiaJias smykker placerer sig i en anden prisklasse end den, som mange forbinder med krystaller. De krystaller, som er brugt til at skabe Jia Jiasmykker er særligt udvalg af designerne, og af en kvalitet, som gør dem relativt bekostelige. Samtidigt er en relativt kompliceret designproces med til at give smykkerne en højere pris. ‘

Hvis du er på jagt efter billige smykker, så er det nok ikke JiaJia, som du skal gå efter.

En kompliceret designproces

Alle JiaJia smykker er unikke og håndlavede af erfarende designere, der er fortrolige med JiaJias design traditioner. Alle JiaJias smykker er designet med inspiration fra de tre amerikanske metropoler New York, San Francisco og Los Angeles.

Når det nærmere design er udtænkt, søger JiaJia designerne for, at de enkelte produkter bliver behandlet efter fortjeneste. I løbet af designprocessen bliver de enkle krystaller minutiøst nærstuderet og nænsomt renset. I processen søger JiaJia at bevare de energier, som de enkelte krystaller har en samlet over tid.

Modsat søger designerne at fjerne de dårlige energier, hvis den enkelte krystal har indsamlet dårlige energier.

Hvad mener vi om jiajia? 

Hvad enten man er optaget af krystaller eller ej, så står tilbage, at JiaJia smykker er smukke og at virksomheden formår, at får det maksimale ud af de krystaller, og de muligheder, som krystallerne indeholder. Hvad enten man tror på gode eller dårlige energier eller ej, så produceres flotte smykker med en god historie.

Hvor forhandles JiaJia?

Det er muligt at købe JiaJia smykker online. Store velassorterede internationale online butikker som Yoox/ Net-e-Porter forhandler JiaJia smykker.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *