De bedste børneure på markedet. Tre gode bud på et kvalitetsur til dit barn.

Markedet for børneure er eksploderet de senere år. Børn i alderen fra 5 til 14 år går i dag med ur som aldrig før.

Nu er også dit barn er begyndt at forstå begrebet tid. Men hvilket ur skal du vælge til barnet? I denne artikel vil vi præsentere nogle af de bedste børneure på markedet.

Ure findes generelt i alle prislejer og kvaliteter, og dette gør sig også gældende indenfor børneure.

Skal du vælge et billigt børneur?

Billige ure kan være tillokkende. Et dyrt ur til dit barn er måske en lidt voldsom udskrivning for et ur, som barnet bærer i en relativt begrænset periode. De helt billige børneure kan dog være af en rimelig god kvalitet, men er nok pænere end tilskrækkeligt nødagtige.

Hvis barnet skal have et ur, hvor pris matcher kvalitet, er et rigtig god bud på det rigtige ur til dit barn et middelprisur af en gennemprøvet kvalitet fra en god producent. Lad os se nærmere på tre børneure med et godt forhold mellempris og kvalitet. Vi har derfor her valgt at se bort fra de helt billige eller de meget dyre ure.

Urene i det følgende er gennemprøvede børneure af høj kvalitet og med en rimelig pris.

Find det rigtige ur til barnets behov (og forældrenes ambitioner)

Inden du køber et ur til dit barn, er det en god ide, at gøre det klart for sig selv om dit barn skal lære klokken med et digitalur eller et quartz-ur.

Der er fordele med begge former for ure. Digitalure kan naturligvis være en lettere vej, hvorpå barnet kan lære klokken. Allerede tidligt har de fleste børn en fornemmelse af tal, og et digitalur til barnet kan derfor være en hurtig måde at lære klokken på, og på denne baggrund et godt valg.

Quartz-ure er måske et mere avanceret valg. Udover begrebet tid skal barnet også lære at tyde viserne, og et quartz-ur kan derfor være et mere avanceret valg.

Casio børneure w215h-2

Casios digitale børneure er klassikere

I mere end 70 år har Casio produceret ure af høj kvalitet til meget rimelige priser. Den japanske urproducent producerer en række quartz-ure, men er nok mest kendt for deres digitalure. Siden 1980erne har Casio været en ledende producent af digitalure også på markedet for børneure.

Hvis dit barns første ur skal være et digitalur, er Casio ikke til at komme udenom. Hvis dit barn skal lære klokken med et digitalt ur, så bør du overveje et Casio.

Du kan anskaffe dig et Casio børneur for et par hundrede kroner og op til omkring tusinde kroner.

De bedste børneure på markedet

Et Swatch ur det gode valg, hvis man vil have et børneur med visere!

Når man skal have et quartz-ur til sit barn, er et Swatch ur ikke til at komme. Urmærkets ure er et rigtigt godt valg, hvis man ønsker godt design og kvalitet til rimelige priser. Swatch laver nogle af de bedste quartz-børneure på markedet, og forholdet mellem pris og kvalitet er simpelthen i top.

Skal dit barn lære klokken med visere, så er Swatch et åbenlyst valg.

Husk at Swatch ikke kun er et børneur. Swatches sortiment dækker også teenagere og voksne. De senere år har Swatch oplevet en revival på markedet for voksenure, og mærket er med modeller som ”Swatch MoonSwatch” blevet ure, som kan få ur-fans til at stå i lange køer med henblik på at få fat i de attraktive ure.

Swatch ure til børn kan købes fra cirka 300 DKK. Teenage- og voksenure kan koste op til nogle få tusinde DKK (eksempelvis koster en Swatch MoonSwatch op imod et par tusinde kroner.

Timex børneure

Timex børneure er et godt alternativ til Casio og Swatch

Ønsker man et alternativ til Casio er Swatch er TImex et godt valg. Uret er ligesom Casio og Swarch et ur med et godt forhold mellem pris og kvalitet. Uret ligger i samme prisniveau som de to andre urmærker, og Timex har både digitalure og quartz-ure til børn i sit sortiment.

Hvis Casio- og Swarch-ure ikke tiltaler dig, er Timex et godt alternativ.

Casio børneur w215h-2

Det er tid til at træffe et valg!

Vi håber, at denne artikel har været med til at give dig et overblik over de bedste børneure på markedet, der er til at betale. Hvis ingen af de opstillede valg er noget for dig, så er der mange andre muligheder på markedet, som du kan finde online, hos en urmager eller i det lokale stormagasin.

Nu er det dig og dit barn, der skal på banen 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *